Westside

79%

Zajímavosti 9

  • Původní Ted West Frank Whitten se Westside a ztvárnění Davida de Lautora v roli mladého Teda Westa nedožil, protože herec zemřel 12. února 2011 ve věku 68 let.
  • Shane Cortese ztvárnil Haydena ve filmu Outrageous Fortune (2005). Poté ztvárnil otce své postavy Dannyho Peterse v prequelu Westside (2015).
  • Dean O'Gorman (Evan Lace) a Joel Tobeck (Des McEwen) spolu pracovali také na filmu Mladý Herkules (1998). Dean hrál Iolaa a Joel Strifea.
  • Todd Emerson, který ztvárnil Bilkeyho v seriálu Westside (2015), se objevil také v epizodě 3.4 Contagious Blastments (2007) seriálu Outrageous Fortune (2005) jako právník Wayna Judda (Kirk Torrance) Martin.
  • Ve druhé sérii seriálu Outrageous Fortune (2005) se Ted (Frank Whitten) zmíní o jistém Bertu Armstrongovi, který byl otráven Ritinými domácími lentilkami po sporu o práci u firmy Smith & Caughey. Místo toho, aby se otrávil, však lamingtony (australský dort) nakrmil své psy, protože nemá rád kokos. Zajímavé je, že Bert Thompson byl jediným Bertem, o kterém se vědělo, že se na práci podílel, proto Ted možná mluvil o něm, ale kvůli jeho mozkovému nádoru si ho mohl splést s někým jiným. Ve Westside je také známo, že Bert byl hospitalizován kvůli jedu na krysy v lamingtonech (australský dort) a byl blízko smrti. Tedsova zmínka o této události mohla znamenat, že mluvil o někom jiném, nebo se omylu mohli dopustit producenti Westside.
  • Ted (David de Lautour) se původně jmenoval Edward West, ale neprošel kontrolou jména, protože stejné jméno a povolání měla skutečná osoba.
  • V seriálu Outrageous Fortune (2005), na který tento seriál navazuje, bylo zjištěno, že Rita Westová (Antonia Prebble) zemřela na rakovinu.
  • V první epizodě páté série Ted West hovoří o politikovi Richardu Prebblovi. Richard Prebble je skutečným strýcem herečky Antonie Prebble (Rita Westová).
  • Podle Ritina profilu na oficiálních stránkách seriálu Westside (2015) se s Tedem seznámila, když jí bylo 16 let. V 5. epizodě 2. série, která se odehrává v roce 1981, oslavili 20. výročí svatby. Tím pádem je její rok narození 36 let před rokem 1981, tedy v roce 1945. Nicméně podle vyprávění Verna Gardinera Lorettě v seriálu Outrageous Fortune (2005) mu bylo 14 a Ritě 18 let, když se poprvé setkali, což znamená, že byla o 4 roky starší. Vern řekl, že mu bylo 23 let, když ji viděl naposledy, což se, jak vidíme, odehrává v roce 1974 ve Westside. To znamená, že Ritě bylo v roce 1974 27 let, což řadí její rok narození do roku 1947 nebo blízko němu.