Mike Tyson: Naprostá pravda

72%
Mike Tyson: Naprostá pravda
Plakát traileru

Tento snímek z dílny HBO, který se natáčel před živým publikem v broadwayském divadle Imperial Theatre v New Yorku, zavádí diváky do prvních řad sólového vystoupení Mikea Tysona. Režie se ujal uznávaný filmař (a Tysonův dlouholetý přítel) Spike Lee. Surový, upřímný, talentovaný a plný osobitého humoru, takový je film Mike Tyson: Undisputed Truth, v němž "Železný Mike" líčí své životní úspěchy i prohry prostřednictvím svého charakteristického a otevřeného stylu. V průběhu devadesáti minut se Tyson rozpovídá o svém neklidném mládí v Brooklynu, nezapomenutelné boxerské kariéře, klíčových okamžicích svého života, osobních i profesních rozporech, času stráveném ve vězení, ztrátě členů rodiny i jeho nedávné rehabilitaci a nápravě, ke které došel díky své střízlivosti a obnoveným rodinným vazbám. (HBO Europe)



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Mike Tyson byl jedinečný boxer,ale stejně tak dobrý je jako vypravěč. Tohle jeho Stand Up vystoupení jsem hltal od chvíle kdy se objevil na jevišti. Vypráví zde svůj život od mládí přes box a nebojí se sám na sebe vytáhnout i temné části z minulosti. Je to upřímná zpověď člověka,který byl na vrcholu a narazil.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Je to fakt nářez. Ikdyž už nějaký dokument o Mikeovi mám za sebou, tak tohle je podané tak bezprostředně a navíc zábavně, že člověk musí před Tysonem smeknout. Takhle vystoupit, odhalit se a utahovat si ze svých pádů, tohle chtělo fakt koule. Letos jsem zatím nic zábavnějšího neviděl. 9/10

Dodatečné informace

Původní název:
Mike Tyson: Undisputed Truth (více)
  • USA Mike Tyson: Naprostá pravda
  • USA Mike Tyson: Undisputed Truth
  • USA Mike Tyson: Den bryska sanningen
  • USA Mike Tyson: La vérité incontestée
  • USA Mike Tyson: Tutta la verità
  • USA Mike Tyson: Tyly totuus
  • USA Mike Tyson: Vitathatatlan igazság
  • USA Правда Майка Тайсона
Premiéra v ČR:
11. 12. 2013
Země původu:
USA
Čeština:
Mike Tyson: Naprostá pravda je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch