Free Guy: Hra na hrdinu

77%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
Pedro24
Pedro24
1 504 bodů
8
Nápad je opravdu dobrý, ale aby to mělo hlavu a patu, musí to být dobře zrežírované, herci zahrané a prostě celkově dobře zpracované, což je, nechybí ani dávka humoru a akce, vše však s mírou.
David Ženíšek
David Ženíšek
662 bodů
9
Skvělí film který nejvíce vychází ze hry GTA 5. Je to akční komedie s Ryanem Reynoldsem která je prostě neuvěřitelně zábavná a napínavá . Líbí se mi jak tvůrci přechází z toho herního světa do reálného světa. Taky extrémně skvělí záporák kterého si zahrál Taika Waititi a nedovedu si představit nikoho jiného do té role . Záporák by si dal vlastně přirovnat k EA. Jednoduše skvělá podívaná kterou si užijou všichni
  • Ryan Reynolds, Taika Waititi jako záporák , akce a efekty
mil0
mil0
439 bodů
8
Free Guy je zábavná komedie o bankovním úředníkovi, který zjistí, že je postavou ve videohře. Ryan Reynolds je skvělý jako hrdina plný humoru a srdce. Film má spoustu odkazů na hry, nebo na jiné filmy. Free Guy je film, který vás pobaví a potěší.
  • Film má originální a zábavný příběh
  • Skvělý výkon Ryana Reynoldse jako Guy
  • Film má výborný humor, akci a srdce
  • Humorné odkazy na herní kulturu
  • Některé scény jsou přehnané
  • Některé postavy jsou slabě vyvinuté nebo stereotypní
  • Film může být pro někoho moc infantilní nebo nereálný
kingmentis
kingmentis
238 bodů
8
Řeknu to takhle pokud nejste hráčem her nebo se v tomto odvětví moc nepohybujete, tak vás to nejspíš nějak neosloví. Já jsem rád že tu je kvalitní film ze světa her, protože to tu podle mě chybí. A ano v několika momentech mi to přišlo trochu tupé, ale ono to na mě prostě fungovalo. Opravdu jsem rád že se tohle povedlo.
Bedik
Bedik
184 bodů
8
Super odreagovačka. Pro gamery
Winecko
Winecko
68 bodů
10
Film Free Guy... Je prostě skvělý, ano pro někoho to určitě není film který by ho mohl pohltit, ale já jsem pravý opak. Příběh je klišé že z Random člověka se stane hrdina, ale je tam ta zajímavá zápletka. Záporák byl prostě jako všichni ostatní a jeho backstory není nějak fascinující, když si to tak vezmeme, tak ten film je udělán na různých klišé, kterých si během filmu ani nevšimnete (pokud nejste šprt klišé a nevyhledáváte je), konec skončil tak jak si asi myslíte, ale i tak mně osobně překvapil. Film Free Guy je film spíše pro nudné dny a když se není na co dívat, tak se určitě podívejte, po dokoukání v kině jsem se cítil, jako kdybych shlédl super film...