Přes prsty

60%

Komentáře a recenze 33

Dle počtu bodů
pery34
299 bodů
7.5
Byla to komedie spíš pro mládež
petas.sl
234 bodů
6.5
Petr Kolečko, oblíbený scénárista, kvůli kterému jsme šli do kina..Jeho smysl pro humor se mi líbí, ale ve filmu byl pro mě humorný pouze Jiří Langmajer, ale o top vtipy se určitě nejednalo. Tento film je nenáročnou českou komedií, u které si člověk hezky odfrkne.
konstantin
140 bodů
6
Klasická česká komedie...neurazí nenadchne..upřímně řečeno čekal jsem od ní více již vzhledem k účasti jiřího langmajera, který bývá zárukou dobrého humoru.. komedie pro oddych a odpočinutí... nic negativního ani pozitivního - takový neutrál ..střední proud
akela
akela
133 bodů
2
dalsi ptakovina od kolecka-stejna tragedie jako most.kolecko napise 10 podprumernych scenaru misto toho aby si dal na 1 zalezet
pavel-hnilicka
40 bodů
2
Nejsem velký fanoušek scénářů Petra kolečka. Připadá mi, že chrlí jeden scénář za druhým a kvantita vyhrává nad kvalitou. Ani jeho humor mi nesedí. Místo chytrých dialogů jde spíš o vulgarismy a rádoby hlášky. Herci zde přehrávají a ani jedna figura mi nebyla sympatická. Tohle není film pro mě.
sivoijt
26 bodů
5.5
Hodně půrměrný film. Neurazí, ale ani neosloví.
Hlavas90
19 bodů
6.5
Jasně, je to český film, který nijak neoslní ani nenadchne, ale jako průměrný snímek určený k vyplnění deštivého večera naprosto stačil. Některé vtípky jsou neotřelé, jiné již milionkrát opakované, ale jak říkám, na odreagování a zasmání úplně vystačil.
Luci-93
Luci-93
19 bodů
6.5
Na vodu již pozdě a zima, co tedy s načatým večerem? Proč ne nějakou pohodičku v kině? No čekala jsem vymývačku ala ordička v zahrádce, ale nakonec mi Kolečko naservíroval celkem příjemné překvapení :) některé scény sice byly lehce přestřelené, scénář místy chabý, ale nakonec vcelku příjemná letní komedie u které člověk krásně vypne :)