Dead Trigger

31%
Dead Trigger

Adaptace videohry. Tajemný virus miliardy lidí zabil a mnohé další přeměnil na zombie. Vláda není schopná virus zastavit a tak odstartuje speciální trénink, jehož úkolem je omladinu naučit vraždit nemrtvé. Než však lekce skončí, musí tým vyrazit do akce.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0.5
Během sledování tohoto čehosi se mi v hlavě honila spousta otázek. Kdo je sakra Mike Cuff a Scott Windhauser?Kde přišli na to,že umí psát scénáře,nebo že dokážou natočit film? kdo jim sakra dal tu možnost a finance tohle natočit?No a ta hlavní otázka byla proč má sakra Lundgren hnědý vlasy!? Něco tak špatného jsem dlouho neviděl. Věděl jsem,že je to béčko a doufal jsem,že bude aspoň zábavné,ale tohle bylo jen tupé a příšerně natočené. Herecké výkony naprostá katastrofa,kamera k zblití,dialogy k smíchu a masky otřesné. Celé je to hrozně levné,takže tito dva matlalové očividně moc peněz nesehnali. Krev je digitální a celý je to prostě příšerný. Jediná zajímavá věc na celém projektu je,že vznikl podle české mobilní videohry.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
2
V roce 2016 se Dolph Lundgren rozhodl ve své roli lovit démony. Rok poté, tedy v roce 2017, zase pro změnu založil takřka z řad teenagerů nějakou speciální jednotku pod názvem ´Dead Trigger´ a rozjel se lovit zombie. Že vznikají vlivem záhadného viru snad už nepřekvapí. Hráči her určených pro smartphony jistě poznali, že se jedná o zfilmovanou velice úspěšnou mobilní hru. Vyprávění má tak rychlé tempo, že je vlastně zázrak, že to vůbec má nějaký příběh. V podstatě se stačí bohapustě ohlédnout a děj je už třeba i o dvě scény vepředu. Takže na nějaký plynulý a smysluplný dějový vývoj okamžitě zapomenout. Scénář tak vypadá, že byl bez sebemenší úpravy snad použit rovnou z komiksu. Hledat v tom nějakou logiku tedy už vůbec ne. Ze zákulisí je známo, že natáčení provázely značné problémy, takže by byl div, kdyby se to na filmu neprojevilo. Hrůzu tedy nebudí příběh, ale stav snímku. Jediné, co stojí za zvážení, jsou akční scény zápasů. Dolph na to viditelně i na svůj věk stále má. Jinak skutečně není o stát. Tohle si hra nezasloužila. Než sledovat film, to si tu hru, u které existuje i druhý díl, raději zahrát. Na google play ke stažení stále je.

Dodatečné informace

Původní název:
Dead Trigger (více)
  • USA Dead Trigger
  • USA Halálosztag
Země původu:
USA
Rozpočet:
10 mil. USD
Tržby:
0,15 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění