Tully

67%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
6
Ten zvrat jsem znal, tak nevím, jestli bych ho odhadl - ale spíš by mě něco tak pitomého ani nenapadlo. I když je fakt, že scéna sexu by mi asi přišla hodně mimo. Platí, co píše tolik lidí - první akt je perfektní, odpozorované scény mateřské deprese působivé, ale jakmile se to pokusí o něčem být, tak to imploduje ke klišé tezím o rodinném životě, za které by se nemusela stydět Ulice. A o tom konečném zvratu fakt nejde napsat dost ošklivých věcí. 2 a 1/2
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Reitmanovi ty hořkosladké balancování o životě fakt žeru. S Charlize už podruhé trefa do černého, tady v tandemu s Mackenzie Davis byla zase oscarová (ale zase bude samozřejmě bez nominace).
Vurhor
Vurhor
2 021 bodů
8
Jason Reitman je stejně, ne-li i více, talentovaný režisér jako jeho otec z Komárna. Očividně mu nejdou pouze jen chytré komedie, ale i něžná a příjemná dramata, což mi dokázal právě tímhle snímkem, ve kterém pořád stejně krásná Charlize Theron hraje unavenou matku dvou dětí, přičemž třetí je už za rohem. Teprve až příchod nezvykle mladé a zajímavé chůvy nabije sympatickou matku nezvykle pozitivní energií, která se odrazí i k lidem kolem ní. I přes pár hlušších míst je Tully velice hezkým a příjemným filmem. Skvělý scénář, charaktery, plus práce s hudbou... Reitman prostě umí dělat filmy.