Don't Knock Twice

55%
Don't Knock Twice
Zatímco se matka snaží znovu spojit s odcizenou dcerou, musí čelit temné legendě o démonické čarodějnici.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Don't Knock Twice je opravdu velmi slabý horor s příšerným obsazením. Opravdu tak nesympatickou dvojku v hlavní roli jsem dlouho neviděl. Od toho se také odvíjí to,že vám je vlastně úplně jedno jestli se z toho tahle matka s dcerou dostanou. Lekačky jsou chabé a prvoplánované. Samotný příběh je až příliš jednoduchý,tedy až na zbytečně složité a překombinované finále,které sráží tento snímek do kolen.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 289 bodů
8
Je to tak... Někdy prostě stačí, když film nonstop temně duní. Dokonce pak ani nevadí, že postavy se nechovají ani v náznacích, jak by se v takové chvíli choval člověk, ale rovnou přijímají roli figurek na žánrové šachovnici (chlápek vidí monstrum a místo aby se pokoušel utéct, se ohlíží po lampě, protože ví, že kdyby scéna přestala být strašidelně nasvícená, přestalo by mu hrozit nebezpečí). Vývoj děje je místy vyloženě dementní (ty padací dveře), ale je to tak za hranou, že to nevypadá, že tomu vůbec mělo být jinak. Ledasco je vykoupeno závěrem, který do toho zpětně vloží trochu logiky, ale zase bych nepodléhal iluzi, že to najednou dává smysl. Jde prostě o dlouhý hororový klip, kde jediná motivace je show. Podobně jako Rychle a zběsile na poli akce je tohle typický post-truth film v rámci hororu.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Caradog James vykouzlil atmosférickou duchařinu, ve které sice forma jednoznačně vítězí nad obsahem, ale díky té docela krátké stopáži jsem se rozhodně nenudil. Bubák stylový a závěr potěšil.

Dodatečné informace

Původní název:
Don't Knock Twice (více)
  • Velká Británie Don't Knock Twice
  • Velká Británie Baba Jaga
  • Velká Británie Baba Yaga
  • Velká Británie La maldición de la casa del terror
  • Velká Británie Non bussate a quella porta
  • Velká Británie No toques dos veces
  • Velká Británie Не стучи дважды
Země původu:
Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění