Milovník po přechodu

62%
Milovník po přechodu

Odvážnou a svůdnou letní komedii Milovník po přechodu zdobí sexbomby dvou generací. Mexická kráska Salma Hayek a sexuální symbol šedesátých let, legendární Raquel Welch. Pánské pokolení ji ale přesto příliš neocení. Hlavním hrdinou je totiž zrezlý playboy za zenitem, jehož pokusy vrátit se po letech jako obávaný dobyvatel ženských srdcí a peněženek už neprobouzí libido, ale spíš rozpaky a úsměvy. A obě krasavice mu k tomu pěkně zatopí. Coby neodolatelný seladon městských bazénů měl Maximo jediný cíl – klofnout bohatou starší dámu, nechat se vyživovat a vést sladký život. Klaplo to dokonale. Každá zlatá žíla ale někdy vyschne. Vlastní datum vydání právě zařadilo Maxima do kategorie lenivých veteránů, když se jeho velmi stará žena spustí s velmi mladým prodejcem aut a podvedeného Maxima vykopne na ulici. Ze zlaté klece se stěhuje k sestře do obyčejného bytu a ocitá se ve světě lidí, kteří pracují, nakupují, sami si vaří a provádějí další nepředstavitelné věci. Tudy ale cesta nevede. Ještěže existují děti a ty mají spolužačky a ty zase mají starou bohatou babičku. Svět by přecijen mohl být zase spravedlivý a další boj o pohodlný život může začít. Povede se Maximovi oprášit své zašlé umění svůdce a obnoví slávu svých žlutých plavek? Předá tajemství milovníka svému malému synovci? (Bontonfilm)




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
7
Ač jsem to nečekal,tak jsem velmi mile překvapen. Plakát k filmu mne spíše odradil než navnadil,ale po shlédnutí celého snímku jsem velmi spokojený. Celý film je založený na výborném castingu kde se i v malých rolích předvedou známe tváře. Navíc je celý snímek hrozně pozitivně nabitý a to se přeneslo i na mne během sledování. Derbez je v hlavní roli výborný a já mu tu roli postaršího seladona sežral i s navijákem. Trailer jsem neviděl,takže jsem se každému vtípku od srdce zasmál. Určitě doporučuji všem co se chtějí pobavit.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Scenárista je hodně asi hodně velký gerontofil s mizerným smyslem pro humor. Tady mě nalákala přítomnost Salmy, ale ani ona prostě není všemocná.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
je tam zopar dobrych hlodov a rob lowe je vazne vtipny, ale ako aj predchadzajuci film s eugeniom derbezom (INSTRUCTIONS NOT INCLUDED ktory bol viac drama) je to dost nemastne-neslane (plusove body za salmu a raquel welch)


Dodatečné informace

Původní název:
How to Be a Latin Lover (více)
  • USA Milovník po přechodu
  • USA How to Be a Latin Lover
Premiéra v ČR:
13. 7. 2017
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Tržby:
26,25 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Milovník po přechodu je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch