Skrytá čísla

76%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
mkubalikova
mkubalikova
313 bodů
8
Boží Kevin Costner! Moc příjemný film o třech neobyčejných ženách, které změnily NASA.
Oscar Cohle
Oscar Cohle
94 bodů
6
Skryté čísla sú film, ktorý je natočený dostatočne dobre a pútavo na to, aby nenudil. Dej je naviac vcelku zaujímavý, plynie rýchlo a aj vďaka sympatickému hereckému obsadeniu neurazí a nikdy sa neskloní k prehnanému sentimentu, byť istý gýč tam je a nie je ho málo. V dramatickejších momentoch to funguje dobre, poteší aj odľahčená atmosféra, vďaka ktorej film ubehne pomerne rýchlo a pokiaľ vás zaujíma dobývanie vesmíru, dobre pre vás, hoc inak tu asi žiadnu prelomovú vec ani myšlienku, ktorá by stala za zmienku nenájdete. V podstate tak ide o film, ktorý si pri sledovaní pravdepodobne užijete, ale po zhliadnutí si na sebe nevšimnete, že by ste boli o niečo lepší či bohatší a možno na neho za pár hodín aj zabudnete.
malum_angelus
malum_angelus
41 bodů
8.5
Moc hezký film, který zajímavě popisuje situaci černošské populace v šedesátých letech 20.století a taky, že nic není nemožné. Na životopisný film je příběh odvyprávěn poutavě a bez zbytečných scén. Film doplňuje fantastickou hudbou skvělý Hans Zimmer.
zarrina-uteulina
18 bodů
10
Nejlepší film v mém životě. Inspirativní, s mojí oblíbenou tématikou kosmonautiky doplněný o sociální podtext v podobě způsobu života černochů v americe, kde to dříve neměli vůbec lehké a stejně se tři ženy dokázali prosadit a dostat se na velmi prestižní místa. Obdivuhodný a velmi dobře natočený.