Proč právě on?

71%

Komentáře a recenze 34

Dle počtu bodů
carloss
carloss
246 bodů
7
Film je především perfektně obsazený, B. Cranston, J. Franco a také Keegan Key, kterého mnozí znají z Key&Peele. Jejich výkony film velmi podporují. Komedie je celkově dosti ulítlá a zvýrazňuje ty nejhorší vlastnosti, které může přítel dcery mít. Ten může však překvapit...
jitulilinka
jitulilinka
153 bodů
7.5
Velmi příjemná, moderní, originální a vysoce Hightech komedie s excelentním Jamesem Francem a Bryanem Cranstonem. Film od začátku diváka navnadí na příjemnou náladu a baví se od začátku do konce. Nejzajímavější mi přišla Francova vila, která obsahovala spousta inovativních prostředků ( WC!). Velká radost i za poměrně velkou roli pro skvělého komika Keegana Michaela Keye, který dodával šmrnc.
Honza0911
Honza0911
22 bodů
9.5
James Franco je pro mě už delší dobu zárukou skvělé zábavy. Znám lidi, kteří by se za to styděli. Znám lidi, kteří se hodně divili, když zhlédli tento film. Ptali se mě, proč jsem byl tak unesen. Proč? Protože tady jde opravdu o čistou zábavu a Franco se nebojí zajít za hranu. To oceňuji a je to jeden z hlavních důvodů, proč se na tento film podívám kdykoliv znovu. Skvělá komedie na léto, kdy si sednete, otevřete vychlazený nápoj a koukáte se.. Tedy v takovém rozpoložení jsem tento film viděl poprvé já a nelituji.