Pařba o Vánocích

61%

Komentáře a recenze 30

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6
Těch pařeb bylo v posledních letech tolik,že už jich bylo až moc. Tato vánoční pařba opět nenabízí nic nového a jen se snaží chrlit jedu blaznivější situaci za druhou. Bohužel jen polovina má potenciál, aby dokázala diváka pobavit. Při sledování jsem si říkal, že bych chtěl také takovou párty zažít,protože tam nechyběly sexy holky, hromada kvalitního alkoholu a naprosto bombastická muzika. Mimochodem Jennifer Aniston je stále neuvěřitelně HOT.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Když rutinní improvizovaný stand up s trochu vyššími production values, tak asi takhle nějak, no. Nejede to na maximum, ani to nenudí. Neurazí to odvahou ani konzervatismem, prostě to "je". A "je" to ok.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Komediální tuctovka, kterých za rok vznikne tak 40. Tohle má sice lahůdkové obsazení, pár trochu zábavných scének se tu taky najde, ale o něco jako pořádný scénář tenhle film ani nezakopl.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Pařba o Vánocích je nenároční komedie a po dlouhé době je to také komedie, která není plná vulgarismů, ostatně nestojí za ní Seth Rogen s Evanem Goldbergem a pod vší tou hrubozrnnou komikou je i dost pozitivního srdce, které se mísí s pěkně ostrým cynismem a sarkasmem. Přiznám se, že jsem se nemusel v kině dívat na hodinky a docela dost často jsem se zasmál. Výborný vtip je třeba ten s Ježíšem, když vstupuje Jason Bateman do výtahu.,,Jedete na party?“ ,,Jasně, mám přeci narozeniny.“ ,,Jsem rád, že to berete tak vážně.“
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Bombastická hudba, drsná párty a skvělý humor a zápletka.
fido68
fido68
1 453 bodů
9
Dokonalý návod,jak uspořádat firemní předvánoční večírek..Dle mého názoru skvělá komedie u které se nebudete nudit.Zvláště pak příznivci snímků Pařby ve Vegas a podobně naladěných.Tutové je,že po prvních minutách zhlédnutí filmu je všem jasné,jak se bude filmová komedie vyvíjet a jak asi dopadne,ale to nikomu určitě vadit nebude.Vím zajisté,že tento film je koukatelný víc než jednou,ale jak jsem psal chce to své diváky..:-D
davsuch
davsuch
1 057 bodů
3
Musíš konstatovat, že tento film je jeden z nejhorších vánočních filmů, který jsme kdy viděl. To že v něm jsou známé herecké obličeje neznamená, že to bude automaticky dobrý film, spíš je v tomto případě působí jako záchranné lano, aby se film nedostal na samé dno. Prázdné, nudné, vulgární, hloupé, nevkusné, nevtipné a hlavně trapné, tak bych charakterizoval tento výtvor. Všechno tohle je důkazem, že lidská hloupost a stupidita jak na straně tvůrců tak i na straně diváků vládne americkému filmovému průmyslu.
siginho
siginho
649 bodů
9.5
Naprosto skvělá komedie. Bez žádného inteligentnoho přemýlšení o vtipu. Kdo nezažil Vánoční večírek ve firmě asi nepochopí ! Dlouho jsem se tak nezařehtal!! Fakt jednoduchý - asi ne moc pro intoše,no... Kdo se nesměje,ať si šňupne koks :-)
  • když mám stres tak prdím
  • strhující smršť fórků
  • Ježíšovi narozky
marvan
marvan
616 bodů
4
Úplně zbytečný film, kdyby se nenatočil, nic by se nestalo. Po dlouhé době jsem měla chuť z kina odejít, ale říkala jsem si, co kdyby se konečně začalo něco dít...ono samozřejmě ne, celý film je zhruba o tom, že ve firmě udělají hrozný bordel ala vánoční večírek, na takovém večírku bych usnula nudou nebo trapnoatí. Film o ničem, snad jen na ty herečky byl pro oko hezký pohled. Nic víc. Spáčilova 35 % a naprostý souhlas, smíchuvzdorné.