Špunti na vodě

62%

Komentáře a recenze 32

Dle počtu bodů
nikol125
nikol125
2 781 bodů
10
Nádherná česká komedie. ;) O vtipné situace není nouze. :) Například Karolínka s taťkou: :D Karolínka: Tati, tati tady leží beruška. Tatínek: No vidíš, jsi šikovná. Karolínka: (zašlápne berušku) Ha a už neleze, už je placatá. Tatínek: No no šikula no.
Kuca25
2 132 bodů
6
Zábavná, ale také dost průměrná česká komedie. Herecké obsazení bylo perfektní a nápad také dobrý. Je to takový klasický český oddechový film u kterého se zasměje, ale zas tolik si ho nezapamatujeme. Rozhodně film nezklamal, ale myslím si že nenaplnil svůj potenciál a mohl být ještě mnohem lepší.
Jonák
Jonák
1 683 bodů
7
Co dodat, děj je trochu slabší, celkem předvídatelný, ale i tak jsem si film užil. Na sledování s rodinou a dětmi naprosto ideální, místy ty bylo i vtipné, jinak mě to nijak extra neoslovilo. Herci byli fajn, ale nic originálního. S tebou mě baví svět je důkazem, že tento formát lze pojat i mnohem lépe.
fido68
fido68
1 453 bodů
7.5
Dobrá letní komedie,která si určitě najde své diváky,předpokládám hlavně na televizních kanálech.Herecké obsazení celkem v pohodě.Hynek a Langoš vpohodě.Liška trošku strnulý.To co jsem čekal splněno bohatě.Necelých 90minut bezva stráveného času s odpočinkem..:-)
Tomas_313
Tomas_313
1 197 bodů
7
Odlehčená letní komedie s přívětivým obsazením, která vcelku zaručeně vykouzlí úsměv na tváři. Jednoduchý děj svižně plyne, takže se divák ani na chvíli nenudí a dozajista se dokonale ztotožní s herci, kteří se svými filmovými ratolestmi prožívají sympatické příhody dobře známé všem strádajícím rodičům. Zahraničního diváka zřejmě snímek nezaujme, na druhou stranu jako ryzí česká komedie o obyčejných lidech pro obyčejné diváky s ušlechtilým cílem na 2 hodiny bezstarostně rozesmát plní špunti svá kritéria na maximum. 70%
Vendula86
Vendula86
652 bodů
10
tento český film mě překvapil, čekala jsem, že to bude kravina ale bylo to super. Líbili se mi hlášky jako je třeba " tady někdo chrápe jako můj starej" a tak podobně. nebo další super scéna byla když následují hostinského na kole a skončí v rybníce nešlo se nesmát.
mikewin
mikewin
569 bodů
8
Povedená rodiná komedie na téma chlapi a jejich ratolesti, tentokráte ne na Apaluše, ale na vodě. Herecké výkony bezva, zvláště Pavel Liška pobavil :) A nutno říci, že i Tatina Wilhelmová nebo Anna Polívková se vyznamenali v roli "správných" manželek. S tebou mě baví svět se dočkal reminiscence a vůbec ne špatné.
hofmi
hofmi
532 bodů
8
Něco na způsob "s tebou mně baví svět" Bavil jsem se celý film. Dobré herecké obsazení a vtipné dialogy. Na klasiku to sice nemá, ale určitě je to jedna z mála povedených českých komedií. Suchý humor a velmi dobré herecké výkony. Byl jsem velice spokojený a mohu jen doporučit
Ku
460 bodů
7
Moc dobrý fulz
Lady Di
Lady Di
369 bodů
8.5
Hezká komedie. Pobavila. Byla jsem na ní v kině a doteď ji mám v hlavě zaškatulkovanou jako skvělou komedii. Jediné co mi vadilo, byla zase Polívková, ona není nejhorší, ale už se pár let cpe všude a mě to přijde dost otravné. V některých snímcích je dobrá (Po čem muži touží), ale jinak mi přijde strašně vlezlá. Ale není to mínus v ději, jen v obsazení. Vynahradili to Liška a Langmajer.