Útěk z vězení - Vzkříšení

74%
Útěk z vězení - Vzkříšení
Plakát traileru

Hrdinové legendárního akčního seriálu jsou zpátky. Připravte se na dosud největší Útěk z vězení! Všechno začalo, když byl nevinný muž odsouzen k smrti. Jeho geniální bratr, o kterém neměl nikdo tušení, se nechal schválně zavřít za mříže, aby mu pomohl utéct. Vymyslel kvůli tomu složitě propracovaný plán a překonal řadu nečekaných překážek. Po letech strávených za mřížemi, na útěku a v boji proti konspiracím tajných organizací nakonec našli hrdinové svobodu. Bohužel Michael (Wentworth Miller) zemřel. Ale teď se vynořily zvláštní informace, že je ve skutečnosti naživu! Sedm let poté se objevil pod cizím jménem zavřený v nejobávanějším vězení v Jemenu. V zemi zuří krvavá válka a Michaelův bratr Lincoln (Dominic Purcell) i dřívější spoluvězeň C-Note (Rockmond Dunbar) riskují životy, aby ho zachránili. Zpátky do akce se vrací také další bývalí trestanci z věznice Fox River – sympatický dobrák Sucre (Amaury Nolasco) a oblíbený psychopat T-Bag (Robert Knepper). Bývalou Michaelovu manželku Saru (Sarah Wayne Calliesovou), která se znovu vdala, mezitím v Americe ohrožují agenti tajné organizace Poseidon. Jak se Michael dostal do vězení v Jemenu? Podaří se ho zachránit? A jak to, že je vůbec naživu? (TV Prima)




hrumsrt
hrumsrt
9 279 bodů
9
Jelikož jsem se na seriál díval až letos, tak k téhle sérii nemám takový vztah jako původní divák a fanoušek. Ale i tak po neuctivé 4. sérii je tohle vybřečený, vydupaný dar nám všem! Přece v Útěku z vězení musí být utíkání z vězení! Vrací se tolik původních postav a znovu i samotný útěk má perfektní grády, navíc exotické arabské prostředí dodává tu správnou esenci. Navíc se nám představuje Šíba (Inbar Lavi), která má svůj rozkošný přízvuk a s ní závislák na drogách a Queenech Ja (Rick Yune). Hlavní linka je výborná a nádherně protkaná tolika mystérii. Závěrečná konfrontace byla tak geniální! A k tomu ten závěrečný happy-end, po kterém tolik prahnu! P.S. Tvůrci nezapomněli ani na Lincolna. 95%
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
5
Bylo to uzavřené a mělo to konec. Bylo to znovu otevřené a převedlo to vesměs to samé. Zase se utíká a zase je tam deb*lní zápletka. Organizace, kde vidíme jen 3 postavy a mocný Poseidón. Vůbec sem to nežral... Co mne nejvíc bavilo? To okolo Islámského státu. Postavy jako Bagwell a Sucre nevyužité. Celkově se mi to moc nelíbilo. - 50%.

Dodatečné informace

Původní název:
Prison Break: Sequel (více)
  • USA Útěk z vězení - Vzkříšení
  • USA Prison Break: Sequel
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné