Julieta

69%
Julieta
Julieta žije sama se svou dcerou Antíou poté, co do jejich šťastného života krutě zasáhl osud. Po smrti Julietina manžela Xoana, Antíina otce, prožívají nejhorší období. Obě trpí, Julieta se uzavře do sebe a jejich tichá bolest je postupem času odcizuje. Když je Antíe osmnáct let, opustí svou matku bez jediného slova vysvětlení. Julieta ji více než 12 let zoufale hledá všemi možnými způsoby. Během té dlouhé doby zjišťuje, jak málo svou dceru zná. Až náhodné setkání s Antíou dává matce šanci pokusit se ji získat zpět. Osamělá a zlomená Julieta se rozhodne konfrontovat svůj život a říct dceři pravdu o osudových událostech, které jejich životy rozdělily. (Bioscop)



Pete69
Pete69
30 023 bodů
7
Drama po Španělsku. Melodramatický styl vyprávění, působí to celkem silně a tajemně. Divákovi není vše naservírováno najednou, ale hezky postupně a tak je pěkně napnutý z toho, co bude dál. JE to natočeno jednoduše a bez příkras. Velmi slušné drama - 70%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Takové odnikud nikam. Celou dobu měl Pedro moji pozornost, protože jsem čekal s čím se postupem času začne vytahovat...jenže tentokrát neměl k ruce tak silný materiál, aby ten průměrný a víceméně nudný děj přebil nějakým silným závěrem.
stantheman
stantheman
2 399 bodů
7.5
Pedro Almodóvar opět ve své formě . Tak jak to převážně Pedro umí , rozmotává nitě vztahu mezi /tentokráte/ matkou a dcerou a opět velmi přitažlivě a zajímavě. Petro nabízí bahenní lázeň v nelehkých vztazích dvou žen...jen si to užít

Dodatečné informace

Původní název:
Julieta (více)
  • Španělsko Julieta
Premiéra v ČR:
21. 7. 2016
Distributor:
Bioscop
Země původu:
Španělsko
Čeština:
Julieta je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch