Český lev 2015

34%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
4
Opakování minulého ročníku:Špatná Lucie Výborná+proč se to nemůže dělat jako na Oscarech co se týče předávání? Tahat tam vědce nedává smysl podobně jako na fotbalistu roku tahat operu. Člověk vyhraje Oscara a poté musí rychle říct všechny kterým děkuje než ho Výborná vyhodí a dá prostor zbytečným zpěváckým sólům.
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
0.5
Kvalita ceny Český lev raketově klesá a očekávám, že za pár let upadne např. díky kategoriím televizní tvorby, které nominují samotné televize do úplného bahna. Díky kategorii televizních dokumentů se do nominace dostala i reality show Výměna manželek. Za pár let se tedy o Českého lva budou ucházet Česko hledá superstar, Prostřeno a VIP zprávy. Koneckonců někde tyto hrozný pořady ohodnoceny být musí, když už zrušili TýTý. Letošnímu udílený cen tak k dokonalosti chyběl už jen falešný Jim Carrey.
Ombak_Penari
2 764 bodů
4
Český lev, tak jak je udělaný, přestane brzo kohokoliv zajímat. Nemá to absolutně žádný náboj, celý večer je divácky totálně sterilní a těch umělců, pro které je ocenění opravdu poctou a dají to při přebírání ceny najevo, je už opravdu málo (viz. evidentně otrávený a přinasraný Zelenka). Jiný moderátor, který z toho dokáže udělat show, by určitě pomohl, ale bylo by nefér to házet na Lucii Výbornou, chce to změnit celý koncept. Byl jsem se podívat u Rudolfina před samotným večerem na tu velkou show příjezdu českých celebrit. Takové ty vřeštící davy, oslnivá záře stovek fotoaparátů a davy fanoušků, žadonící o podpis. Krásně to na tom bylo celé vidět - asi padesátka žbrblajících a postávajících lidí okolo schodů a pár fotografů. Jen ten červený koberec zůstal. Jak symbol toho, čím by galavečer vlastně měl být. Smutný pohled. Česká kinematografie možná neprožívá nejlepší léta, ale zájem lidí se dá vzbudit i tak a člověk by se u předávání nutně nemusel uzívat a mít tendence přepnout na cokoliv jiného.