Čapí dobrodružství

67%
Čapí dobrodružství
Čápi nosí děti… nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen. Když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku, musí Junior a jeho kamarádka Tulip (jediný člověk na Čapí hoře) doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf. Ve své zoufalé snaze závodí s časem, aby doručili své první dítě. Půjde o divokou a objevnou cestu, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)



Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6.5
Čapí dobrodružství je mířeno hlavně těm nejmenším,ale to nic nemění na tom,že i dospělí si může tento film užít. Animace je velmi povedená a většina fórku má sílu a svůj účel bezpochyby plní. Hlavně když čáp Junior a jeho kamarádka Tulip vedou společný rozhovor. Kolikrát se to změní doslova ve slovní přestřelku. Nejlepší na celém animáku jsou vlci,kteří si ho v mých očích ukradli pro sebe.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Děti si v tom asi něco najdou, ikdyž na ně to možná bude málo ztřeštěné. Pro mě to je stejná nižší liga jako byl např Tajný život mazlíčků. Navíc nevím jak originál, ale cz dabing byl příšerný.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
8
Humor je to, čo sa v moderných animákoch moc nevyskytuje. No a tu je ho ako šafránu...


Dodatečné informace

Původní název:
Storks (více)
  • USA Čapí dobrodružství
  • USA Storks
Premiéra v ČR:
22. 9. 2016
Distributor:
Freeman Entertainment
Země původu:
USA
Čeština:
Čapí dobrodružství je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch