Korunní princ

68%

Komentáře a recenze 21

Dle počtu bodů
Evah
Evah
2 167 bodů
7
Princ mi nejdříve šíleně lezl na nervy, obzvlášť jak pořád dokola pil to hrozné víno, že už to nebylo vtipné. Nakonec ale celkově pohádka byla docela pěkná a ostatní obsah byl dost fajn. Když srovnám s jinými novějšími pohádkami tak se to povedlo a jako taková vánoční pohádka proč ne. Děti to nejspíš pobaví a o to v tomhle žánru jde především.
Nevka
Nevka
1 503 bodů
8
Podle pochybné anotace jsem čekal velké nic s vykradenými názvy z HP. Nakonec jsem však byl velice mile překvapen. Povedený humor, herecké obsazení i mírně absurdní pohádkový příběh, který je zručně doplněn o moderní prvky. Až na totálně nevkusného draka se jedná o jednu z nejlepších českých pohádek minulých let.
Veronika Rada
Veronika Rada
927 bodů
8
Humor a dobré obsazení jsou bonus této pohádky.
Lukreczia
Lukreczia
784 bodů
8
"To brnění mě tlačí a brní. Brnění musí brnět, jinak to není brnění. :) Vzhledem k velkému podhodnocení lehce nadhodnocuji a dávám 80%. Z novodobých pohádek určitě vyšší nadprůměr. Herecky výteční: Abrhám, Hádek, Kříž, Josefíková.
sisisi
sisisi
441 bodů
8.5
Super pohádka. Dobrý vtipy a situace. Úžasné líčení a účesy, které vystihovalo vlastnosti postav.
kocka-kockova
338 bodů
7.5
Jednoduchý příběh s jednoduchým dějem o princovi, který tak dlouho chodil jako pešek dokola, až získal lásku princezny a království k tomu.:-). Ne, tahle pohádka se nepostaví po bok klasiky jako je Pyšná princezna či Popelka, ale pokud opomenu Sedmero krkavců Alice Nellis,je to po dlouhé době zase jednou povedené podívání. Líbilo se mi to.
byland
309 bodů
9.5
Krásná a vtipná pohádka, hurá!
catherineduboise
185 bodů
10
Ano, přiznám se - mám ráda Patrika Děrgela. On prostě vypadá dobře. A na tuto pohádku jsem koukala jenom kvůli němu. O to větší bylo překvapení, když mě opravdu začala bavit. Nechybí tam vtipné scény, opravdu jsem se nasmála a Patrik byl nakonec jenom třešnička na dortu. Jediné, co nechápu, proč o 7 let starší Hádek, hraje jeho mladšího bratra...
Mikyjemiky
Mikyjemiky
9 bodů
7
Celkem klasický pribeh
jirka-polist-polacek
6 bodů
9
pohádka Korunní princ mě oslovila,jak svým obsazením,tak hlavně dějem.Opravdu jsem se u ní bavil,byl tam humor,nadsázka,kouzla,odvaha a nakonec i láska,vše co ke správné pohádce patří.Jedna z mála pohádek za poslední roky která byla opravdu zajímavá.Bez brutality a šílených zmatků a přemrštěných efektů a slátanin několika pohádek.