Autobazar Monte Karlo

73%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Tohle moc nechápu. Spojení dvou komediálních bombarďáků a výsledek je velmi průměrný. Kvalita je hodně kolísavá a to je velká škoda. Zatímco se u jednoho dílu potrháte smíchy,tak u druhého dílu se nebavíte vůbec. Čtvrtníček zde dobře hláškuje a věřím,že některé ty hlody brzy zlidoví.
Marchikt
Marchikt
1 585 bodů
7
Bóďa, Čížek a Bublina aneb trojitá castingová střela. Hlavní herci jsou výborní, epizodní postavy jsou naopak někdy zbytečně moc krkolomné, což se ale ve výsledku s přibývajícími díly zlepšuje a zlepšuje. Seriál oplývá příjemnou stopáží a humorem, který většinou funguje a nepůsobí trapně. 7/10 a několik rad či způsobů jak prodat auto se kterým dojedete maximálně k nejbližší čerpací stanici.
karel-servus
karel-servus
1 025 bodů
5
První díl: trailer na seriál vypadal skvěle, zajímavě. První díl lehce rozvláčný, hláškování Petra Čtvrtníčka to nezachránilo.
  • nápad, téma na miniseriál
  • čekání na něco, co mě strhne k dalšímu sledování minut i sekund ( rychlé internetové příběhy )
TechCluster
TechCluster
667 bodů
7
Super nápad za mě první série je určitě lepší. Některé vtipy fungují dobře ale jindy je to slabota.
Kick077
Kick077
596 bodů
7
Kolísavá kvalita i obsah, ale většinou se zadřilo vymyslet povedené téma a nějak ho celkem vtipně podat. Nedá se čekat žádný hlubokomyslný příběh. Ideální seriál k vyplnění času při svačině. Je pravda, že s příchodem druhé série klesl počet těch povedených dílů, ale rozhodně bych to neviděl tak drasticky jako někteří v komentářích pod videem. Myslím, že svého cíle i zaměření seriálu tvrůci drželi docela dobře celou dobu.