Autobazar Monte Karlo

73%
Autobazar Monte Karlo
Plakát traileru

Děj dvanácti dílů Autobazaru Monte Karlo, jak samotný název napovídá, se odehrává v provinčním autobazaru, ze kterého se Petr Čtvrtníček coby podnikavý majitel Karel Čížek snaží udělat prosperující podnik. Jeho svérázným prodejním technikám přitom více či méně nečinně přihlíží dva zaměstnanci - mechanik Bóďa a asistentka Bublina v podání Jaroslava Plesla a Lucie Polišenské. V dalších rolích se objeví Leoš Noha, Lenka Krobotová nebo Eva Nosálková, režie se ujal Jan Prušinovský. (Stream.cz)





Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4
Tohle moc nechápu. Spojení dvou komediálních bombarďáků a výsledek je velmi průměrný. Kvalita je hodně kolísavá a to je velká škoda. Zatímco se u jednoho dílu potrháte smíchy,tak u druhého dílu se nebavíte vůbec. Čtvrtníček zde dobře hláškuje a věřím,že některé ty hlody brzy zlidoví.
Marchikt
Marchikt
1 585 bodů
7
Bóďa, Čížek a Bublina aneb trojitá castingová střela. Hlavní herci jsou výborní, epizodní postavy jsou naopak někdy zbytečně moc krkolomné, což se ale ve výsledku s přibývajícími díly zlepšuje a zlepšuje. Seriál oplývá příjemnou stopáží a humorem, který většinou funguje a nepůsobí trapně. 7/10 a několik rad či způsobů jak prodat auto se kterým dojedete maximálně k nejbližší čerpací stanici.
karel-servus
karel-servus
1 025 bodů
5
První díl: trailer na seriál vypadal skvěle, zajímavě. První díl lehce rozvláčný, hláškování Petra Čtvrtníčka to nezachránilo.
  • nápad, téma na miniseriál
  • čekání na něco, co mě strhne k dalšímu sledování minut i sekund ( rychlé internetové příběhy )

Dodatečné informace

Původní název:
Autobazar Monte Karlo (více)
  • Česká republika Autobazar Monte Karlo
Premiéra v ČR:
10. 5. 2015
Distributor:
Stream.cz
Země původu:
Česká republika

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch