Pasažéři

77%

Komentáře a recenze 73

Dle počtu bodů
brcolka
brcolka
1 045 bodů
8
Na film jsem nějaké ukázky a reklamy viděl, ale na mnohem horší jich je kolikrát více. Podle mě hezký film který má netradiční příběh a zápletku. A myslím, že bych na tom byl jako hlavní hrdina. Našel bych si krásnou kamarádku k letu. Prostě trochu romantický film ve vesmírné lodi
KajkaFajka
KajkaFajka
723 bodů
8.5
Velmi pekný film u ktorého som se pekně bavila a užila som si ho. Aj ked nemusím sci fi filmíky tak u tohto jsem se těšila na Jennifer a opet ma nezklamala. Netradičný príběh na netradičnom miestě a netradičnou zápletkou. Asi by som sa v takejto situacii zachovala úplně stejně
darth vader
darth vader
714 bodů
6
V podstatě celý film je dokola to samé a skládá se ze tří pohledů na potápějící se vesmírnou lod' plnou spících pasažéru imigrujících ze země. Nejprve z pohledu osamoceného Chrise Pratta. Poté pozorujeme stejný pohled, akorát ho prožijeme i s Jennifer Lawrence (láska Chrise Pratta), a k finálnímu pohledu nám autoři přidali umírajícího Laurence Fishburna, který však děj nijak zásadně neovzláštňuje. Dějová linka byla jednuchá, avšak atmosférou na lodi mě dokázala udržet v sedačce. Doporučuji nedívat se na trailer, po jeho shlédnutí je naprosto zbytečné sledovat první třetinu filmu!
  • občasné vtipné komentáře (barman)
  • atmosféra samotného filmu
  • fim je solžen ze tří opakujících se pohledů na věc.
  • ochuzeno o napětí, adrenalin
Květka
Květka
711 bodů
8
Na tento snímek jsem byla opravdu moc zvědavá. Zápletka je určitě zajímavá, téma vesmíru je zatím pořád neotřelé a stále mě baví. Oba hlavní hrdinové, Chris Pratt i Jennifer Lawrence, podaly skvělé herecké výkony, vlastně celý film byl založen na nich dvou. Trochu mě však zklamal konec, který mi vlastně nic neřekl... Snímek Pasažéři určitě zhlédnu ještě několikrát.
Tomas.Abi
Tomas.Abi
706 bodů
8
Při prvním shlédnutí, chvíli po premiéře jsem byl velmi mile překvapen a hodnotil jsem to jako příjemný nadprůměr. Minulý týden jsem na tento film náhodou narazil v televizi a už jsem ho nepřepnul. Po několika letech na mě působí celý příběh mnoho silnějším dojmem a objevil jsem daleko více nevyřčených témat, které jsem při prvním shlédnutí ani nezaregistroval. Komorní příběh, zasazený v nekonečnosti vesmíru.
Vendula86
Vendula86
652 bodů
9
film pasažéři je velmi pěkný. děj se odehrává na vesmírné lodi, která převáží lidi na jinou planetu. Ale během letu se stane, že hibernační kóje některých lidí poškodí a ti se probudí o devadesát let dříve. Takže se rozhodnou po zjištění, že loď je poškozena ji opravit. po opravení je střih a konec je že se zbytek posádky probudí a tím končí film.
Pacman
Pacman
586 bodů
7
Pomalu vystavěné drama, občas akce, občas komedie. Drží to celkem pohromadě, tempo je konstantní. Ale přeci jen celkový dojem kazí drobné chyby jak ve scénáři tak občas i herecké výkony a hudba. A to ještě přidejme absolutně fádní přeslazených Holywoodský konec. Film je to fajn na takové to pohodové nedělní pokoukání, ale čekal jsem víc. Dal bych tomu temnější nádech, psycho hudbu, doladil drobnosti ve scénáři a byla by to bomba, třeba něco ve stylu Moon.
keddie
446 bodů
9
Na tento film jsem se moc těšil, a rozhodně mě nezklamal. Film je vizuálně dokonalý, po herecké stránce super. Příběh má hlavu patu. Některé nelogičnosti (např. předražená sms, různá cena jídel) jsou zde, aby pobavila (a splňují účel). Tohle je typ filmu, na který se rád podívám v čase vánoc. Romantika, a krásná po vizuální stránce.
Petra8619
Petra8619
329 bodů
10
Skvělé. Napínavé. Romantické. Zajímavé :-) Mně se to líbilo
Stanulda007
Stanulda007
244 bodů
6
Herecký výkon Adama a Evy nebyl věrohodný. Sci-fi romantika pro mladší publikum.