Solo: Star Wars Story

70%
Solo: Star Wars Story

Naloďte se na Millennium Falcon a vydejte se do předaleké galaxie ve filmu Solo: Star Wars Story, zbrusu novém dobrodružství nejoblíbenějšího syčáka v galaxii. V řadě troufalých eskapád hluboko v temném a nebezpečném zločineckém podsvětí potkává Han Solo nejen mohutného Chewbaccu, svého budoucího kopilota, ale narazí i na nechvalně známého hazardního hráče Landa Calrissiana. Na této cestě se zrodí jeden z nejnepravděpodobnějších hrdinů ságy Star Wars. (Falcon)




Recenze: Solo: Star Wars Story

Kinobox.cz
70%

Film Solo: Star Wars Story je jakási méně významná odbočka ságy Hvězdných válek, která se dá bez problémů přežít, rozhodně diváka neurazí a fanoušky pravděpodobně dostatečně potěší. Ale v žádném případě vás nepřesvědčí o tom, že tenhle mladý, docela sympatický hošík, je ten legendární Han Solo.


Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
8.5
Podle všelijakých recenzí a tržeb jsem čekal prvotřídní průser,ale ten se kupodivu nedostavil. Ba naopak,protože je Solo vlastně hodně dobrý snímek,který je sice zcela zbytečným,ale na kvalitě mu to rozhodně neubírá. Příběhově fajn,herecký výborné a akčně nabušené. Bavil jsem se výborně.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
6.5
Tento snímek jistě ocení hlavně skalní příznivci Star Wars, mezi které já se nemohu počítat. Han Solo byla je moje oblíbená postava a popravdě tento snímek o něm se vůbec nepovedl. Na Star Wars špatné efekty a akční scény. Hodně se mi líbila vlaková loupež, potom už to bylo jen horší. Scénář na tuto legendární sérii také dosti odfláknutý. Solo neurazil, ale více než za 65% to u mě není.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
6
Je fakt, že Ron Howard nedokázal z toho filmu vysát veškerý život, jak jsem se po jeho brownovkách bál, ale jen jeho podstatnou část. Rutinně kvalitní film, na který se zapomíná minutu po zhlédnutí. Barevná paleta dokázala objevit nové odstíny šedi (záběry zprostřed pouště v pravé poledne mají svým gradingem blíž k zamlžené zasněžené pláni), ale vlastně to sedí, protože kdyby filmy byly barvy, Solova sólovka je rozhodně šedivá.


Dodatečné informace

Původní název:
Solo: A Star Wars Story (více)
  • USA Solo: Star Wars Story
  • USA Solo: A Star Wars Story
  • USA A Star Wars Story: Untitled Han Solo Film
Premiéra v ČR:
24. 5. 2018
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
250 mil. USD
Tržby:
392,95 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Solo: Star Wars Story je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch