Nerve: Hra o život

66%

Komentáře a recenze 21

Dle počtu bodů
Ciiiri
Ciiiri
949 bodů
4.5
No moc se mi film jako takový nelíbil. Jako je to celkem dobrý, protože to ukazuje dnešní mládež (i když přitažené za vlasy)... Ale zase není to tak daleko od skutečnosti, nebo možné skutečnosti. Jako fakt si to už nikdy asi nepustím, ale byla to zajímavá podívaná...
Květka
Květka
711 bodů
8
Nerve je přesně ten typ filmu, ke kterému se budete rádi vracet. Film se mi vážně líbil, je to vtipné, originální, trochu romantické. Velmi chválím obsazení Emmy Roberts a Dava Franca do hlavních rolí. Tato sympatická dvojka mi o dost zpříjemnila podívanou. Určitě doporučuji!
Adacek
Adacek
307 bodů
6
Až děsivě pravdivý film. Film je skvělým pohledem do světa dnešní mládeže, neboť tohle nejen že by se mohlo stát, ono se to i děje... Zajímavě a hlavně originálně pojatá kamera i z pohledu uživatelů hry. Jen je škoda, že takto velmi dobrý námět nemá ještě větší závěr, který je trochu nedodělaný a možná i uspěchaný. Nevím jestli je to jen náhoda, ale podobný námět byl zpracován v knize "Erebos: hra, která zabíjí". Avšak kniha má oproti filmu lepší závěr. Každopádně doporučuji zhlédnout.
pery34
299 bodů
10
"Tak trochu nevyužitý potenciál. Nerve neurazí ani zvlášť nenadchne. Ale jako popcornová zábava určitě funguje beze zbytku. Třeba si po zhlédnutí filmu uvědomíte, že byste si některé věci měli užít sami. Bez přátel na Facebooku nebo Skypu. Zkuste to. Je to osvěžující."