The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

78%
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
Plakát traileru
Jimmy Fallon z obrazovek rozhodně nezmizí. Sice ho v Late Night nahradí Seth Meyers, ale Jimmy Fallon zase nahradí Jay Lena v Tonight Show. A opět si k sobě bude zvát různé osobnosti a bude vtipně komentovat, co se mu jen zlíbí.




Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
9
Jimmy je neskutečně vtipnej chlapík a i když je občas trochu afektovaný,tak jeho pořad miluju. Jeho skeče,nebo vtipné hry vždy pobaví a snad každý moderátor bych chtěl mít úspěch jako on. Leoš Mareš by mohl vyprávět,jaké to je vyhořet na takovém formátu jako je Tonight Show. Prostě žádná sranda zaujmout lidi a ještě k tomu v takovém čase,ale Jimmy ukazuje že je špička,která si zaslouží respekt
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Je asi zbytečné, přidávat komentář ke všem těmto talk show zvlášť, tak to shrnu u té která mě na tyto pořady přitáhla jako první. Je to výborný, vtipný a zkrátka vám tyto pořady přiblíží celebrity a ukáží vám, že i oni jsou pouze lidé, kteří jen hrají své role a ve skutečnosti můžou a jsou naprosto jinačí. Je to perfektní, až mě opravdu překvapuje a štve zároveň, že u nás v Česku nejsme schopni takové pořady mít. Tolik jich pohořelo a byla to víc trapárna než zábava jako to dovede Jimmy Fallon a Kimmel, James Cordon, Conan O'Brian, Ellen DeGeneres, Graham Norton a spousta dalších... Tak proč, proč to u nás v česku s odřenýma ušima funguje jen Janu Krausovi. PROČ?!


Dodatečné informace

Původní název:
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (více)
  • USA The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
Země původu:
USA

Podobné