Mallory

72%
Mallory

Časosběrný dokumentární film o strastiplné cestě od drog k naplnění životního cíle.12 let života Mallory, která po narození syna opouští svou cestu těžce závislé narkomanky, snaží se žít bez drog, vychovávat své dítě a nalézt svoje poslání v pomoci jiným. Tak jako se kdysi dostalo pomoci jí, chce tuto šanci předávat dál. (oficiální text distributora)



Pete69
Pete69
29 978 bodů
7
Klasický časosběrný dokument z rukou Heleny Třeštíková, mám její tvorbu rád. Mallory není tak drsná záležitost, jako třeba legendární Katka a je to taková softovější záležitost. Bývalá narkomanka, která se snaží napravit svůj život více, než Katka každopádně si za svojí situací může sama a lítost se u mě nedostavila. Zpracování pěkné.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 289 bodů
6
Vážně nevím. Jako film by to asi bylo lepší než dokument, některé scény smrděly nahraností a práce s emocemi je daleko za hranou dokumentaristiky. To samozřejmě není nutně špatně, takže nakonec největší problém je, že už Třeštíková jede poněkud na autopilota.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Časosběrný dokument Heleny Třeštíkové, který není z řady Manželských etud. Helena Třeštíková začala v roce 2002 sledovat dívku Mallory, která se rozhodla zbavit drogové závislosti a točila jí s přestávkami až do ledna 2015. A to se děly věci, jak uvidíte. I expremiérovi Sobotkovi se z toho orosila pleška. Film, který píše život sám.

Dodatečné informace

Původní název:
Mallory (více)
  • Česká republika Mallory
Premiéra v ČR:
23. 7. 2015
Distributor:
Aerofilms
Země původu:
Česká republika
Čeština:
Mallory je dostupný s českým dabingem

Powered byJustWatch