Who Am I - Kein System ist sicher

78%

Zajímavosti 4

  • Během scény honičky, která se odehrává v Haagu, Benjamin prchá do tunelů metra, ale vlak, který tam projíždí, je zjevně typ, který by se neměl nacházet v hauguinském, ale pouze v berlínském metru. Také Haag nemá žádný skutečný systém metra, jen "tramvaje", které zůstávají nad zemí s výjimkou několika zastávek mezi hlavním nádražím a Grote Markt Straat.
  • "Kevin Poulsen", skutečný hacker z 90. let, skutečně hacknul soutěž rozhlasové stanice a zajistil, že byl 102. volajícím, který vyhrál zbrusu nové Porsche, dovolenou a 20 000 dolarů.
  • Generální ředitel Netflixu Reed Hastings tento film doporučil v rozhovoru pro německý časopis Journalist v únoru 2016 a označil ho za "skutečně skvělý příběh". Dodal, že právě takové neobvyklé zápletky u Netflixu vyhledávají. Později režisér Baran bo Odar a producenti Quirin Berg a Max Wiedemann vytvořili první německý Netflix-Original seriál Dark (2017).
  • Na konci, když Benjamin předvádí svůj kouzelnický trik, můžete v pozadí vidět tmavě oděnou osobu s maskou klauna. Je to odkaz na Klub rváčů (1999).