Přizdis*áči 2

62%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Oproti prvnímu dílu je zde citelně znát pokles kvality. Humor už není tak pohotový a ve většině případu je i zbytečně fekální a úchylný. Hlavní hrdinové jsou ovšem stále stejný dementní ucha a tak si i přes tyto výtky film dobře užijete. Příběh je o něco zajímavější než v prvním díle.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
v podstate to same ako prva cast, ale este viac bez deja kde je cely film v podstate len sled viac menej vtipnych scenok. uroven zabavnosti zavysi od toho ci vam pride vtipne hovno na hlave ci zvracanie v kupalisku, ak ano tak to moze byt dokonca pre vas i film roku...
hrona
615 bodů
5
Tyhle klučíky mám rád, jednak, jsou neskutečně ulítlý, mají perfektní angličtinu, a na vypnutí mozku mají zaručený lék, svejma nechutnejma hláškama zkrátka dokážou pobavit. Britský humor je zde zastoupen v té nejhorší míře, v jaké si jej lze představit, přes to si stále drželi úroveň oproti např.americkým Prcičkám. Ovšem 2 celovečerní film, bych viděl jako poslední strasti a slasti pánů Jaye, Willa, Neila a Simona. Jak se říká v nejlepším přestat, a to nejlepší mají tihle nadrženci po třech seriálových sezonách a celovečerním filmu už zkrátka za sebou. D\vojka už skllouzává do klasického klišé a tvůrci si začali vyžívat, babrat a vychutnávat až moc nechutných situací najednou.