The Oscars

70%
The Oscars
The Oscars
Na začátku každého roku se pozornost společenství zábavního průmyslu a filmových fanoušků upře na nadcházející udílení Oscarů. Všeobecné očekávání vrcholí na přelomu února a března přímým přenosem ze slavnostního galavečera, kde se ceny Americké filmové Akademie udílejí. Milióny milovníků filmu netrpělivě sledují okouzlující ceremoniál, při kterém se rozdělují nejprestižnější ocenění ve světě kinematografie. Každoroční předávání Oscarů se stalo nejslavnější aktivitou Akademie filmových umění a věd. V pořadí již 86. ročník bude moderovat Ellen DeGeneresová.


xxmartinxx
xxmartinxx
22 266 bodů
6
Svou nezajímavostí poněkud ubíjející, ale alespoň to pořádně představuje nominované filmy, přebírající nevypadají, že se nudí, nebo je nutnost promluvit před publikem obtěžuje a vůbec to vše na to, o jaký jde kolos, působí překvapivě lehce. Za to palec nahoru. Pořád je to ale moc dlouhé a výsledky moc nudné.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Naposledy, když jsem viděl předávání Oscarů, tak vyhrál Spielbergův Schindlerův seznam a byla to fakt síla . Teď po letech už mi připadalo, že tohle předávání zas až taková pecka není. Společné foto a rozdávání pizzy sice bylo fajn, ale jinak... 5.5/10
frantisek-navorka
2 701 bodů
8
Úžasná Ellen!!! Chci jí vidět za rok znova.

Dodatečné informace

Původní název:
The Oscars (více)
  • USA The Oscars
  • USA The 86th Annual Academy Awards
Země původu:
USA