Mortdecai: Grandiózní případ

60%

Komentáře a recenze 59

Dle počtu bodů
koudel
koudel
318 bodů
4.5
Slabé, velmi slabé - už dlouho jsem neviděl tak mizerný film
jarousek1981
314 bodů
8.5
Pro mne vtipna komedie, skvely Depp a jeho anglictina a chudak jeho sluha :-)
mkubalikova
mkubalikova
313 bodů
6
Svatá dobroto! Pokus o inspektora Clouseaua ve službách jejího veličenstva s hollywoodskou hereckou první ligou a je to tak nezábavné, až se mi chce brečet. 2x (slovy dvakrát) jsem se zasmála. Update: Většinu vtipů zabil dabing. V originále to je celkem vtipné.
daisyna
daisyna
279 bodů
10
Miluju Deppa. Opět nezklamal.
corela
271 bodů
6
Film je celkem vtipný, ale bohužel to není k opakovanému shlédnutí
kendzinka
kendzinka
267 bodů
7
Johnny nezklamal. Vtipná komedie. Pobavili jsme se.
taliz
taliz
257 bodů
9
klasická Deppovka, pobavila
Prezidentka
Prezidentka
239 bodů
6
Opět úžasný Johnny Depp, půvabná Gwyneth Paltrow, okouzlující Ewan McGregor a drsný Pual Bettany. Na Mortdecail: Grandiózní případ se někdy v televizi podívám ráda znovu a i v kině to bylo naprůměrné pokoukání.
sak007
232 bodů
8
80% Lord Mortdecai je tak trochu dobrodruh, trochu podvodník, trochu náfuka a tak trochu blbec. Možná přípomíná ty lordy ze známých vtipů a je fakt, že nebýt jeho věrného sluhy a jeho chytré a šarmantní manželky, tak by film vesele skončil během pár minut. Filmu není moc co vytknout, herecké výkony úžasné (byť herci občas silně přehrávájí), některé záběry jsou přímo grandiózní a některé scény jsou svou komikou obsurdní (třeba honička v rollsu), jediné co bych filmu možná vytkl, je "blicí" scéna. Ale celkově vzato myslím, že nám vzniká další trilogie s Deppem. Film vznikl podle knižní předlohy a knih z této série je prý ještě dost.
jahudka
jahudka
151 bodů
5
Film nádherně zachycuje svět umění a nedají se mu upřít nádherné kostými, výprava i kamera, ale v této komedii dokáže pobavit asi jen postava Paula Bettanyho a ani té to nevydrží až do konce filmu.