The Hungover Games

32%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1
Na začátek se sluší říct,že se jedná o hroznej film a v žánru parodií o totální odpad. Tak proč ty dvě hvězdy? Protože v dnešní době,která je zaplavená totálníma sračka,které si říkají parodie a zakládají si na fekálním humoru a nehorázné trapnosti se občas objeví film,který není tak moc trapný a proto si jej třeba aspoň trochu vážit. Opět se nevyhneme vykrádání všech filmů,které jsou zrovna v kurzu jak už to bývá v poslední době zvykem,ale jako celek to není tak zlé a to že jsem se ani jednou nezasmál vem čert.
Pete69
Pete69
30 779 bodů
1.5
Parodie na Hunger Games se vůbec nepovedla, film jsem s velkou dávkou odporu dokoukal, ale téměř jsem se nezasmál. Místo humoru trapné a přehrané scénky absolutně za čarou humoru. Opravdu kravina všech kravin, která by si zasloužila zlatou malinu. 15%
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Oukej, nevím co jste čekali, ale zrovna tuhle parodii bych odpady nezasypával. Joo není to nejvtipnější, ale zase je tu nejmíň trapných momentů, co se parodií týče. Párkrát jsem se zasmál a skoro vůbec jsem se nechtěl u tý parodie zabít, takže pro mě je to úspěch. Asi bych dal jen 2*, ale 29%? To si fakt nezaslouží, jsou o hodně horší parodie, jako například nové Scary movie, tohle je o několik stupňů nad ním, i když tu tvůrci úplně serou na děj a je tam hromada nelogičností, prostě parodie jak má být, jen není tak strašně trapná jako ty ostatní.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
6
Jelikož jsem prvních 15 min chtěl vypnout a dát tomu odpad, protože tam nebyli žádné vtipné ani ujeté scény, je to přece parodie a ne jen tak okopčit příběh. No ale nakonec jsem to dokoukal am ohu říct, že jsem nelitoval, koukatelné to je. Hvězdu, za to že jsem to dokoukal a občas se pousmál, druhá hvězda za Katnip, kterou jsem si oblíbil :-), a hvězda navíc kvůli tak špatné hodnosti.