Hacker

58%

Komentáře a recenze 29

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
4
Nikdy bych nevěřil,že Mann dokáže natočit snímek,který mne nechá zcela chladným. Po vypravěčské stránce je to opět velmi dobré,ale scénář nenabízí příliš prostoru pro vývoj děje. Herci jsou dobří,ale ani jeden nedokáže něčím zaujmout. Akční scény jsou natočeny velmi rutině a příliš nebaví.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
Několik kusých scén mě zaujalo režijně, ale celek mě rozhodně ne a ani nevím, čím mě zaujmout měl. S Mannem to tak ale občas máme, že mi jeho řídké příběhy nesednou, a málokdy se mi u režiséra, kterému jsem dal i pět hvězd, stává, že tak hodně moc zadržuju spánek. 1 a /2
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Chybí tomu sice ta osudovost, která zdobí Mannovy top snímky, ale to je asi jediná větší výtka. Akce je skvělá, i když jí moc není, atmosféra jako u každého Manna parádní a ten závěr je prostě lahůdka. Btw Hemsworthovi ta role fakt sedla.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Viděl jsem v kině a bavilo mě to. Mann se na můj vkus bere až moc vážně a nikdo není schopnej mu říct, že k tomu, aby něco podstatného sdělil je třeba jít v dnešní době naproti také divákovi, který si už nepamatuje, že před dvaceti lety natočil majstrštyk Nelítostný souboj. Některé scény jsou na hranici geniality, některé jsou úplně mimo. Dobře míněný ústřel.
lamps
lamps
15 150 bodů
6
Od Collateralu se Mann stále hledá. Hacker je možná vizuální i atmosférická lahůdka, na kterou je radost koukat, ale jeden by až zaplakal při vzpomínce na neomylného Michaela z devadesátek, kdy dokázal podávat i jednoduché příběhy komplexně, emocionálně a psychologicky takřka vyzráleji než Scorsese. Hacker pracuje se zamotaným zločinecko-romanticko-mysteriózním námětem, kde nechybí buldočí charakter (Hemsworth), něžná a oddaná milenka a parta chladnokrevných zločinců s plány, v nichž jde o desítky milionů, ale jeho obsahová prezentace je ve všech ohledech tolik zjednodušená a povrchní, že pokud necháme mozek zcela vypnutý, výsledný dojem to neovlivní ani o ždibec - a to dokáže vzhledem k ultimátně vypiplanému Mannovu režijnímu stylu a Williamsovu tradičně skvělému soundtracku řádně zamrzet..
Ombak_Penari
2 764 bodů
4.5
Sice jsem byl unavený, ale na faktu, že jsem v polovině filmu zachrápl nudou, to nic nemění. Je to jednoduše blbě natočeno a některé scény jsou tam fakt jen jakože "tuhle scénu ve filmu musíme mít taky". Nutkání pustit si zachrápnutý zbytek znova mě rychle opustilo.
Larrysbride
Larrysbride
2 072 bodů
4.5
"By byla sranda, kdyby jim něco posílal přes Bluetooth!"... Film předvídatelnej jak stav mého účtu týden před výplatou. Mám Manna ráda a
  • Hemsworth
  • hudba
  • závěrečných, konečně akčních, 20 minut
  • scénář
  • dlouhé rádoby umělecké záběry
  • zbytečně dlouhá stopáž
rachy01
1 459 bodů
0.5
Dívat se 132 minut z okna je větší zábava.
Teresie
Teresie
1 187 bodů
5.5
Průměrňákov. Ale na Chrise se prostě dá dívat :-)
tedoun
tedoun
923 bodů
3
Pokud někdo uvěří, že takhle pracuje hacker tak se musím smát. Ta Amerika snad už neví co má točit. Tento film bohužel je odpad!!!