Noc v muzeu: Tajemství hrobky

60%

Komentáře a recenze 25

Dle počtu bodů
Judinka
Judinka
627 bodů
9
Skvělé třetí a pravděpodobně i závěrečné pokračování úspěšné trilogie. Druhý díl mě poněkud zklamal, ale třetí pokračování vše opět vrátilo do původních zajetých kolejí skvělého vtipného humoru i skvělých scén. Ben Stiller se zde opravdu předvedl a ukázal i další zatím ukryté stránky jeho talentu :o)) Nemluvě o dalších skvělých výkonech dalších představitelů i velmi vtipných dialozích. Noc v muzeu je opět zpět v té nejlepší formě a určitě ji tak lze vřele doporučit :o)
paniks
319 bodů
8
Výborný, napínavý. Doporučuji.
Adacek
Adacek
307 bodů
9
Tato Noc v muzeu je nejlepší z předchozích dílů. Muzeum v jiném státě- výborný nápad. Snad každý jako malý přemýšlel, co by se stalo kdyby se potka kovboj s římanem, nebo neandrtálec s někým pokrokovějším, Kdo by vyhrál v souboji lidí, kteří by se nikdy nemohli potkat? Film nám ukazuje rozdíly různých říší, lidé a zvířata z různých dob se setkají. Ale film je dobrý i pro někoho, kdo nemá rád historii. U tohoto filmu se i zasmějete, je tam spousta vtipných scén, ale i těch akčních.
Karloss.
Karloss.
49 bodů
7
Ze všech dílů tohoto snímku mě zaujal asi nejvíce tento. Příběh, vtipné scény a můj oblíbenec Robin Williams.
šárka369
47 bodů
5
Je to spíše průměrný film, ačkoli je film zábavný, ztrácí tempo a vleče se (naštěstí to trvá jen hodinu a dvacet devět minut). Upřímně doufám, že už další díl nevznikne, mělo to skončit druhým dílem. Avšak neříkám, že by se vám to nemohlo líbit. Děti z něho nejspíš budou nadšení.