Scooby Doo: Záhada kolem Wrestlemánie

64%
Scooby Doo: Záhada kolem Wrestlemánie
Scooby Doo: Záhada kolem Wrestlemánie

Přichází zbrusu nový původní film a s ním neúnavně akční Scooby - Doo, Shaggy a další členové jejich gangu! Záhada začíná, když Shaggy a Scooby - Doo vyhrají lístky na sérii zápasů do WWE City a přesvědčí ostatní, aby se k nim přidali. Jenže tohle město skrývá strašné tajemství: drtivou silou je svírá Medvědí přízrak! Zachránit vytoužený titul pomohou našim kamarádům i superhvězdy jako John Cena, Triple H, Sin Cara, Brodus Clay, AJ Lee, The Miz a Kane. Sledujte Scooby - Dooa a jeho partu, jak se snaží přijít celé věci na kloub dřív, než bude pozdě. Skvělé dobrodružství pro celou rodinu - to musíte mít ještě dnes!




Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
scoobyho samozrejme zboznujem (hlavne original zo 70. rokov, ale dokonca i moderna verzia ma nieco do seba) ale spolupraca s WWE dopadla dost slabo, o zahadu tu prilis ani tak nejde, hlavna je propagacia znacky a produktu spolocnosti WWE a na pribeh sa akosi zabudlo... navyse dlzka vyse nieco hodiny je zabijacka...
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
Trapná reklama na pár Wrestlerů a na WWE jako na úžasnou společnost, což rozhodně není. Nic zajímavého, jen toho záporáka jsem zase neuhádl, to Scooby Doo umí :D Dost zbytečný díl, ale pro děti co ještě neviděli wrestling to určitě přínosný je, teda je to přínosný pro společnost, protože na to ty děcka začnou koukat.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
6.5
Záhada kolem Wrestlemanie je lehce nadprůměrný díl. Hlavním plusem a mínusem zároveň je však téma celého filmu. Film může totiž na někoho působit jako totální reklama na wrestling a tento dojem může podpořit jak neustálé vyslovování názvu reálné soutěže WWE a výskyt originálních zápasníků a dokonce i pravého majitele WWE a aby toho nebylo málo tak tihle všichni dělají různými zbytečnými dialogy mezi sebou z wrestlingu ten nejpravější, nejzábavnější a nejreálnější sport světa. To kladné je však to že zápasníci jsou dabováni svými originály a pro fanoušky wrestlingu nebude nic lepšího než animovanej zápas BigShow & Alberto Del Rio vs. John Cena & Sin Qara. Co se týče zevnější části filmu tak ta je zas velice dobrá. Film doprovází skvělá grafika a na scoobyho lehce nadprůměrnou zápletkou s duchem medvěda.

Dodatečné informace

Původní název:
Scooby-Doo! WrestleMania Mystery (více)
  • USA Scooby Doo: Záhada kolem Wrestlemánie
  • USA Scooby-Doo! WrestleMania Mystery
Země původu:
USA
Čeština:
Scooby Doo: Záhada kolem Wrestlemánie je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch