The Little Death

74%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Australské "Divoké Historky". Úsměvný soubor minipříběhů, ve kterém jednoznačně vyčnívá závěrečná povídka ve znakové řeči, která se, co do vtipu a romantiky, může směle měřit např s Love Actually. Lawson je rozhodně příslibem do budoucna.
jirikzaboj
jirikzaboj
1 628 bodů
7
Kdyby se láska nebeská promítla do sexuálního prostředí, tak to vypadá nejspíš takhle. Mírně dramatické, přesto romantické a komediální. Propletené příběhy jsou fresh nuancí na variace uchýlek a líbí se mi uchopení každého jednoho a jeho završení, i když někomu zcela jistě satisfakce může chybět. Nejlepší myšlenka je, když si sami uvědomíte, že vůbec nějakou úchylku máte a jste ochotní ji aplikovat. Ono potom je to o dost horší s partnerem. Ale vězte, je lepší o tom fakt mluvit. A nemá cenu zabíjet psy, dávat herecké kurzy a za žádnou cenu se za ní stydět. Takoví jste. Smiřte se s tím a smiřte s tím i partnera, dokud je čas a nelítají airbagy. Pokud vás miluje, pochopí to.
Profilová fotka
Smazaný uživatel
764 bodů
8
Souhlas s Evanou. Sex přes telefon pro hluchoněmé je nezapomenutelná etuda. Ještě teď se směju a tleskám s jakou dávkou invence, humoru a smyslu pro správné dávkování tvůrci divákovi naložili. Bravo.
evana
evana
685 bodů
8
Několik příběhů o sexuálních úchylkách a všechny historky něco spojuje. Celé je to natočeno vtipně, s nadsázkou a na konci to všechno trochu víc dramaticky graduje. Nejmilejší,nejvtipnější a nejromantičtější z příběhů je ten poslední o sexu přes telefon pro hluchoněmé. Díky tomuhle příběhu dávám celému filmu 80%.
Matyesak
Matyesak
96 bodů
8
Sbírka sexuálních úchylek a jejich vliv na partnerské každodenní soužití. Film s citem balancuje na pomezí komedie a melodramatu, nevyhýbá se absurdním zvratům. Ty naštěstí nepůsobí násilně, ale naopak tak nějak samovolně vyplynou ze situačního humoru. Závěrečné dvě scény patří k tomu nejlepšímu komediálnímu obsahu, který jsem po dlouhé době viděl. Ruku na srdce, vidět tlumočnici na skypu, jak se snaží ve znakové řeči zprostředkovat eroticky call s lacinou děvuchou, co mezi řečí křísí umírající matku, hluchoněmému tvůrci komiksů, to jednoduše nevymyslíš. Absurdní závěr je už jenom pomyslnou třešničkou na dortu.