
Šest měsíců v roce zavírá věhlasný španělský šéfkuchař Ferran Adrià svou restauraci El Bulli – opakovaně zvolenou nejlepší na světě – a pracuje se svým kulinářským týmem na přípravě menu pro příští sezónu. Elegantní a detailní studie jídla jako avantgardního umění, EL BULLI: VAŘENÍ V PROCESU, je vzácný pohled do zákulisí jednoho z nejinovativnějších a nejvíce vzrušujících kulinářských počinů na světě; jak říká sám Adrià: „Čím větší zmatení, tím lépe!“
Herci a tvůrci 7
Režie:
Scénář:
Dodatečné informace
Původní název:
El Bulli: Cooking in Progress (více)
El Bulli: Cooking in Progress
El Bulli
El Bulli: Cooking In Progress
El Bulli - Kuvanje u procesu
El Bulli: Μια γαστρονομική εμπειρία
El Bulli: Развитие кулинарии
Země původu:
Německo
Tržby:
0,56 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění