El Bulli: Cooking in Progress

63%
El Bulli: Cooking in Progress
El Bulli: Cooking in Progress
Šest měsíců v roce zavírá věhlasný španělský šéfkuchař Ferran Adrià svou restauraci El Bulli – opakovaně zvolenou nejlepší na světě – a pracuje se svým kulinářským týmem na přípravě menu pro příští sezónu. Elegantní a detailní studie jídla jako avantgardního umění, EL BULLI: VAŘENÍ V PROCESU, je vzácný pohled do zákulisí jednoho z nejinovativnějších a nejvíce vzrušujících kulinářských počinů na světě; jak říká sám Adrià: „Čím větší zmatení, tím lépe!“



Dodatečné informace

Původní název:
El Bulli: Cooking in Progress (více)
  • Německo El Bulli: Cooking in Progress
  • Německo El Bulli
  • Německo El Bulli: Cooking In Progress
  • Německo El Bulli - Kuvanje u procesu
  • Německo El Bulli: Μια γαστρονομική εμπειρία
  • Německo El Bulli: Развитие кулинарии
Země původu:
Německo
Tržby:
0,56 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Našli jste chybu nebo něco chybí? Napište nám.