The Art of Flight

77%
The Art of Flight
The Art of Flight
Nová vlna akčních sportovních filmů začíná proudit do světa z Red Bull Media House. Tentokrát ve spolupráci s Brain Farm Digital představují Umění létat natočený pod taktovkou Curta Morgana, který stál i za projektem That's It, That's All. Během dvouletého natáčení snowboardisté jako Travis Rice, Nicolas Müller nebo Jeremy Jones (a další jejich kamarádi) objevovali zapomenuté končiny vysokých hor, aby zde redefinovali možnosti snowboardingu. Za pozornost stojí jistě i přiléhavý soundtrack, sestávající z dokonale konvenujících hudebních počinů.



xxmartinxx
xxmartinxx
22 289 bodů
4
Prázdný dokument. Pouze hezké obrázky. Čekal bych, že se podívám hloub do světa snowboardistů, poznám "hrdiny", ti mi vysvětlí, proč ten sport dělají. Nic z toho se v žádné míře neděje a neděje se ani nic místo toho. Jen extrémně dlouhá reklama na snowboarding. Po dvaceti minutách neustále stejných výjevů i slov jsem se začal pekelně nudit.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 409 bodů
8
Snowboard porn. Kamera naprosto fantastická.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
K snowboardu jsem nikdy neměl zvláštní vztah ale tyhle borce obdivuju. Jsou to blázni, který jsou ve skutečnym životě naprostý dementi, který nemaj dokončenou ani základku ale na prknech to uměj, to se musí nechat. Plus krásný záběry a skvělá grafika filmu a je z toho povedenej dokument a magorech na prknech.

Dodatečné informace

Původní název:
The Art of Flight (více)
  • USA The Art of Flight
  • USA Art of Flight
  • USA Umění létat 3D
  • USA Umetnost letenja
  • USA Изкуството да летиш
  • USA Искусство полета 3D
Premiéra v ČR:
3. 9. 2021
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch