Dobyvatelé ztracené pravdy

66%
Dobyvatelé ztracené pravdy
Plakát traileru

Dokumentární reality seriál, jehož hlavní představitelem je Josh Gates. V každé epizodě se vyšetřovatelé začnou zajímat o zprávy o neznámých tvorech, které někde někdo zpozoroval. Gates se pak se skupinou svých kolegů vydává na místa po celém světě, kde začnou vyšetřovat pomocí výslechů svědků, prověřování všech dostupných důkazů a průzkumu místní historie. Později se pak vydávají přímo do terénu, většinou po setmění, aby se pokusili získat důkaz o existenci tajemného a legendárního tvora, po kterém zrovna pátrají. Jakýkoliv materiál či důkaz následně posílají nezávislým expertům, do laboratoří nebo vědeckých pracovišť k dalším analýzám a ověření. (oficiální text distributora)





Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
0.5
Ultimátní psycho prasečina ve které se Josh Gates snaží odhalit největší záhady lidstva a odhalí tak akorát velký prd. Tenhle pořad skvěle funguje jako komedie,protože tolik zábavných dialogů a amatérských herců nikde jinde neuvidíte. Za celou sérii tak neodhalíme vůbec nic,teda kromě toho,že Josh Gates je pitomec.
Duffman97
Duffman97
1 613 bodů
10
Tento pořad jsem hltal.Musel jsem vidět každý díl.Je mi jedno jestli je to jen rekonstrukce nebo ne.Učinkující jsou sympaťáci a dokáží zaujmout.Samosebou že nějaké díly jsou slabší než jiné.Ale je jich málo.90%.

Dodatečné informace

Původní název:
Destination Truth (více)
  • USA Dobyvatelé ztracené pravdy
  • USA Destination Truth
  • USA The Monster Hunter
  • USA Пункт назначения - правда
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění