House Hunting

51%
House Hunting
Plakát traileru

Dvě rodiny hledající nový domov a dívka bez jazyka, kterou náhodně objevili při cestě, vstoupí do otevřených dveří osamoceného domu, avšak velmi brzy zjistí, že dané místo nemohou opustit...




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 443 bodů
8
Mysteriózní příběh netlačící v ničem na pylu a rozvíjecí se zcela volně. Příběh se zajímavým zakončením. Žádné lekačky, žádný krvák. Pouze duchovno, tajemství, bezmoc a šílenství. Být pronásledovaný vlastními démony a výčitky svědomí není jen tak. Film tak trochu diváka svádí k zamyšlení, co by na jejich místě udělal on. Neznámé herecké tváře jsou ku prospěchu. Jejich herectví je civilní a nenucené, což pomáhá k většímu realismu. Příběh je značně jednoduchý, ale, byť to zní podivně, vyznívá složitě k pochopení. O co tu vlastně jde? Co je čeho cílem? Kde je nějaký motiv? Tajemství divákem cloumá a pokud to nedokáže patřičně uchopit, je ztracen a tento jinak dobře odvedený snímek nemá šanci pochopit. Ale to je už takový úděl mysteriózních filmů.
Peter12
Peter12
810 bodů
6.5
Tak to som nečakal,velmi ma tento film prekvapil v dobrom zmysle.Je to o dvoch rodinách,ktore uviaznu v jednom dome v lesa,z ktorého niet uniku.Každí z nich ma temnu minulost,ktorá ich tam dobehne.Neunikol mi zaujimavy dej filmu a ich beznádejný osud,kde bol záver úplne super..Hlavne slovo v tomto filme maju nadprirodzene sily a duchovia.Atmosfericky to malo grády,ale za nie moc príjemne herecke obsadenie nemožem dat plný počet.

Dodatečné informace

Původní název:
House Hunting (více)
  • USA House Hunting
  • USA House Hunting - Nur wer tötet kann überleben
  • USA The Wrong House
  • USA Домашен лов
  • USA Дом с призраками
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění