Da wird mir übel

?
Tento seriál nekompromisně odhaluje tajemství průmyslové výroby potravin. Je jedno, jestli jde o vepřové v kuřecí klobáse, sýrovou náhražku v kebabu, nebo lepidlo v šunce – moderátor Kim Adler chce od producentů, výrobců a zástupců asociací vědět, co se skutečně skrývá v našem jídle. Jednatřicetiletý reportér v rámci kampaně „Vylepši si maso“ v jednom obchodním centru v Severním Porýní-Vestfálsku ukazuje, jak se z mnoha malých kousků masa stane „jeden velký kus“. A nakonec se pokusí prodat svou doma vyrobenou „klobásu Mega Cordon Bleu“ se čtrnácti přísadami na největším potravinářském veletrhu Anuga.



Dodatečné informace

Premiéra v ČR:
8. 1. 2011
Země původu:
Německo
Ocenění:
Žádná ocenění

Našli jste chybu nebo něco chybí? Napište nám.