Občan Havel

71%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 898 bodů
9
Podařený dokument o našem velikánovi. Ať už si myslí o Václavu Havlovi každý co chce, dokument je to syrový a pravdivý. Ukazuje ho takového, jaký byl. Povedené, časosběrné, téměř dokonalé. Ačkoliv nejsem žádný sluníčkář, neodpustím si osobní poznámku. Václav Havel tu chybí....
xxmartinxx
xxmartinxx
22 285 bodů
8
Skutečně působivý dokument, jenž nám konečně přiblíží jednu z našich největších osobností. Je to sice jen "přesně takové, jaké to být muselo", ale to Občanu Havlovi samotnému neškodí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Připadal jsem si jako šmírák, který přes klíčovou dírku sleduje každý Havlův krok. Sdílel jsem jeho obavy a nadšení, usmíval se nad jeho kostrbatou angličtinou i nad každou trefnou poznámkou o Klausovi...A strašně mě to bavilo. Každopádně těm, kteří se v době vzniku ČR batolili, tenhle dokument pravděpodobně vůbec nic nemůže říct....8/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Něco málo mě i zaujalo. Celkem jde o ne příliš zajímavý dokument.
Pas
Pas
6 225 bodů
0
Brutal odpad ! Manipulativní sluníčkařský snímek , že Paul Joseph Goebbels by zblednul závistí .
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
Pamatuju se, jak jsem na to musel se školou do kina. Cestou do kina si mě všichni dobírali, že jdem na film o mým dědovy, páč jsem Havel kdyby někdo nevěděl :D no ale to je zase o něčem jinym. Prostě klasický dokument o Havlovi, nic převratnýho a prostě už to nikdy vidět nechci. Jo a tolik lidí odcházet během filmu na hajzl jsem nikdy neviděl.
kawa
3 388 bodů
6
Film o posledním československém a prvním českým prezidentem se natáčel dlouhodobě a film je volným sledem událostí kamerou filmového štábu. Někdy velmi nesourodý výběr záběr do světa vysoké politiky uškodil celkovému výsledku. Divák se o občanovi Havlovi prakticky nic nedozví a to je především k názvu velmi špatně.