V oku tornáda

61%

Komentáře a recenze 44

Dle počtu bodů
Jiza
515 bodů
7
Skvěle zpracovaný film s děsným scénářem. Katastrofické filmy mám ráda a jsem ochotna u nich ledacos odpustit ale ty monology o životě prostě nesnáším. Já chci blesky, létající domy a krávy, ne slyšet výčet všech pitomostí, kterých se kdo v životě dopustil.
Socna
471 bodů
3.5
U mě zklamání z pitomoučky naivního scénáře, který snad někdo vyplodil těsně po oznámení ve večerních zprávách huríkanu Cathrina. Ovšem čas mu to zabralo jen do začátku sportovních zpráv. Klišé vytloukají klišé další a tak to jde v podstatě celý film. Co na tom, že jsou tornáda pěkná a některé scény jsou dostatečně nadupané(sloup ohně). Když přijde alfa bouře tak už jenom chybělo aby si s ní někdo dal pěstní souboj nebo jí zkusil ukecat. Co na tom, že post katastrofické kulisy jsou dostečně působívé když to zabije samoúčelné použití zakazovaného předmětu aneb starší by měli být semtam poučeni mladšími. Stačil by director´s cut traileru...
  • ředitelem školy je dvojník Obamy
  • scénář plný klišoidního patosu
dancemusic2012
466 bodů
7.5
Katastroficky a napinavy snimek, zajimave natoceny.Doporucuji.
Batista
Batista
445 bodů
Kvalitních filmů s katastrofickou tématikou, konkrétně s tornádem, moc není. Tenhle je na odreagování přesně to pravé. Určitě doporučuji se na něj podívat.
sisisi
sisisi
441 bodů
3
Nic moc výjimečného. Předvídatelný scénář, nereálné momenty. Scénáristé také pozapomněli jaký je rozdíl mezi tornádem a hurikánem. Tornádo nemá žádně oko, ale hurikán ano. Celkově jsem z toho filmu nebyla nijak nadšená. Znovu bych se na to rozhodně nepodívala. Jediné plus bylo, že to bylo napínavé a hlavně lekavé.
TerkaCZ
TerkaCZ
354 bodů
6.5
Čekala jsem,že film bude průměrný se stále se opakujícím "dějem" jak tu u těchto filmů bývá. Ale nakonec jsem byla i mile překvapena a zařadíla bych ho k těm lepším (možná nejlepší film o tornádu, co jsem zatím viděla). Doma bych si to nepustila a nešla bych na to rozhodně do kina, ale děkuji za tuto příležitost - bylo to příjemné odreagování.
kendzinka
kendzinka
267 bodů
Docela zajímavý film, stojí za zhlédnutí.
vladka-dina-tachovska
109 bodů
6.5
Naprosto souhlasím s Tom Hardy. V kině se všemi efekty slušná podívaná, v televizi nevyzní a stane se trochu nudným a hlavně příliš teatrálním kýčem
zbynek-vasicek
zbynek-vasicek
39 bodů
4.5
Žel další z řady podřemeslněných katastrofických filmů, snad jen únosná stopáž (na hraně) a také nikoliv happy-end jednoho z klíčových hrdinů. Ale i tak se tam zájemce chtivý se zdokonalit v meteorologii ztratí a moc se nedozví, některé komentáře prostě vůbec nejsou "sdělně vědecké"...Slušný zvuk aspoň, to si pohlídali.
gdoa
30 bodů
9
Film v Oku tornáda je další z katastrofických filmú se vším všudy. Zde autoři filmu nepřišli s ničím novým. Šel jsem ale na katastrofický film a očekávání film předčil cose týká efektů. Tento film není na sledování doma, kde zvláště
  • efekty
  • zvuk
  • nic nového