Pohádkář

44%

Komentáře a recenze 34

Dle počtu bodů
knihovna1
283 bodů
8
Film se mi líbil, protože mi připomíná něco z mého života a opravdu takoví chlapi i ženy existují. Lháři, snílkové a současně i nemocní chlapi, kteří vytloukají průšvih průšvihem. Dobře dopadnou jen klikaři. A ženy, které rády poslouchají hezká slovíčka a nechávají se využívat. Zajímavé obsazení i herecké výkony. Výborná kamera Martina Štrby. Příjemné lokace. A opět citlivý pan režisér Michálek.
Prezidentka
Prezidentka
239 bodů
1.5
Lituji každého, kdo šel na tento film do kina. Velká ztráta času!
marikalu
62 bodů
4
ČEKALA JSEM TROCHU VÍCE.v PRVNÍ POLOVINĚ FILMU SE NIC MOC NEDĚLO,SKORA AŽ NA KONEC.
Werdulka
Werdulka
20 bodů
2
Bohužel filmu nepomohlo ani hvězdné obsazení Macháček Geislerová od prvních okamžiků nuda
Melissa
19 bodů
8
Film se mi moc líbil, výborně budovaná noirová atmosféra a postupné rozplétání tajemství. Možná ten konec nemusel být tak smířlivý. Domnívám se, že lidé snímek odsuzují jen proto, že vznikl na motivy knihy Báry Nesvadbové, a už proto se na něj dívají jinýma očima. Mně tato informace původně unikla, dívala jsem se na film jako na dílo Michálka a Epsteina, proto nebyl můj pohled zkreslený. Mohu doporučit.
irena-haskova
9 bodů
Bára Nesvadbová je už ostřílená autorka.... Vlad. Michálek už má taky za sebou nějaký ten úspěch..... Na Aničku Linhartovou jsem osobně dost zvědavá.... no kvůli mamince, že ano.... Doufejme tedy, že bude trošku jiná :-).... ještě jsem ji tedy ve filmu neviděla.... Ale všichni se boudou muset moc snažit.... hlavně na začátku... já totiž ze špatných filmů odcházím :-) Z toho plyne, že jsem film ještě neviděla.... ale budu přísným kritikem..... a určitě se podělí o zážitky.... U mne je na prvním místě "důvěryhodnost" příběhu.... :-)