Po hlavě...do prdele

44%
Po hlavě...do prdele

Tři povídky, každá z nich představuje pohled jednoho člena rodiny Vohnoutových na tytéž události. Třináctiletý Tomáš je platonicky zamilovaný do své stejně staré spolužačky Madony, avšak řeší závažné dilema, zda je jeho otec gay a tato „nemoc“ je dědičná. Tomášova matka - kazatelka zachrání neznámou ženu, ale každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán a v případě kazatele dvojnásob. Hlava rodiny pan Vohnout je válečným veteránem z Bosny, kde byl příslušníkem speciálního likvidačního komanda a svoji „živnost“ vykonává i nadále. Jedno časové údobí viděné třemi různými úhly pohledu, ukazuje nejen rozdílné názory, ale hlavně tajemství, která si každý člen bedlivě opatruje.




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
2
Velice těžkopádný povídkový snímek, kde je jedna událost odvyprávěna vždy jedním členem poněkud podivné rodiny. Sice to má myšlenku o ůhlu pohledu a tajemství, které si každý jako břímě nese životem, ale styl jakým je to prezentováno je naprosto nepochopitelný. Drama žádné, černý humor padá do ztracena, akční scény je jeden velký trapas a atmosféra naprosto žádná. Jak by řekl klasik, co tím chtěl básník vlastně říci? Na zabití hodinky a půl tohle postačí, jinak bohužel.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Pulp Fiction po česku prej :-D. V žádném případě. Naprosto nesmyslný slepenec scén, které jsou nereálné a s příbýváním minut se to jen stupňuje do absolutně extrémní nereálnosti. Režisér má nakoukáno hodně filmů Tarantina nebo Guy Ritchie a kopíruje co se dá, ale nejde mu to. Herci příšerní. Ovšem, jsem ochoten dát 2*, a to za snahu natočit něco jiného než to co je obvykle od našich tvůrců k vidění a za pasáž s Žilkovou a Mádlem, a to především za něj, kterej zde má sice jen takovej frk, ale pobaví.

Dodatečné informace

Původní název:
Po hlavě...do prdele (více)
  • Česká republika Po hlavě...do prdele
Premiéra v ČR:
23. 11. 2006
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
15+
Čeština:
Po hlavě...do prdele je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění