Po hlavě...do prdele

44%
Po hlavě...do prdele

Tři povídky, každá z nich představuje pohled jednoho člena rodiny Vohnoutových na tytéž události. Třináctiletý Tomáš je platonicky zamilovaný do své stejně staré spolužačky Madony, avšak řeší závažné dilema, zda je jeho otec gay a tato „nemoc“ je dědičná. Tomášova matka - kazatelka zachrání neznámou ženu, ale každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán a v případě kazatele dvojnásob. Hlava rodiny pan Vohnout je válečným veteránem z Bosny, kde byl příslušníkem speciálního likvidačního komanda a svoji „živnost“ vykonává i nadále. Jedno časové údobí viděné třemi různými úhly pohledu, ukazuje nejen rozdílné názory, ale hlavně tajemství, která si každý člen bedlivě opatruje.




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
36 250 bodů
2
Velice těžkopádný povídkový snímek, kde je jedna událost odvyprávěna vždy jedním členem poněkud podivné rodiny. Sice to má myšlenku o ůhlu pohledu a tajemství, které si každý jako břímě nese životem, ale styl jakým je to prezentováno je naprosto nepochopitelný. Drama žádné, černý humor padá do ztracena, akční scény je jeden velký trapas a atmosféra naprosto žádná. Jak by řekl klasik, co tím chtěl básník vlastně říci? Na zabití hodinky a půl tohle postačí, jinak bohužel.
kunafix
kunafix
20 052 bodů
0
Co to kurva mělo být? Aha, českej film! Na tom bylo strašný snad úplně všechno. Cha, ta angličtina, cha! Co ty prostřihy s budoucím dějem? Co ta tepelná hudba (zněla jak od Dalibora Jandy, ale byl to Bende, já mu dám, co se do něj vende)? Ta kamera, ty příběhy! Nechápu, komu byl tento film vlastně určen. Děckám ne, protože cenzoři by nedovolili mladejm slyšet tolik sprostejch slov. Dospělej se nad tím musí poblejt. Že by pro puberťáky? No blbí jsou na to dost. Nebyla to komedie, nebylo to nic. Byla to ta největší sračka, co jsem za poslední rok, možná desetiletí, viděl. A bacha - můj názor nesouvisí s předpojatostí k českejm filmům. Je to prostě sračka už tak obecně, mezinárodně.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Pulp Fiction po česku prej :-D. V žádném případě. Naprosto nesmyslný slepenec scén, které jsou nereálné a s příbýváním minut se to jen stupňuje do absolutně extrémní nereálnosti. Režisér má nakoukáno hodně filmů Tarantina nebo Guy Ritchie a kopíruje co se dá, ale nejde mu to. Herci příšerní. Ovšem, jsem ochoten dát 2*, a to za snahu natočit něco jiného než to co je obvykle od našich tvůrců k vidění a za pasáž s Žilkovou a Mádlem, a to především za něj, kterej zde má sice jen takovej frk, ale pobaví.

Dodatečné informace

Původní název:
Po hlavě do prdele (více)
  • Česká republika Po hlavě...do prdele
  • Česká republika Po hlavě do prdele
  • Česká republika Born Into Sh*t
Premiéra v ČR:
23. 11. 2006
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
15+
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné