Redakce

53%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5
Na novácké poměry docela slušný seriál s Davidem Matáskem v hlavní roli. Každá epizoda - každá kauza byla vždy něčím zajímavá a originální. Herci byli fajn a ta půl hodinka s nimi rychle utekla. S přibývajícími sériemi jde kvalita rapidně dolů,ale v porovnání s velmi slabou seriálovou konkurencí se stále jedná o krále.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
4
Mezi původními českými seriály se skutečně blýská jak drahokam a docela jsem to i sledoval, ale později už mě i tohle přestalo bavit. Naštěstí je originálnější, bohužel neschopnost rozvíjet charaktery a vytvořit dějovou linii ubilo i tohle.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Některé epizody vcelku dobré, vtipné a zábavné.
DavidHajek
138 bodů
10
Hodnotim opravdu vysoko a neobjektivne. Na tomhle jsem vyrustal, na vychodu republiky, v chude rodine, v malem byte, kdy jsem ve sve postpuberte vedel, ze nechci byt jako mi rodice (za vsechno muze nekdo jiny...), ale nevedel jsem jaky chci byt. A tenhle serial, naivni a jednoduchy, mi to nejak ukazal. Postava Davida Mataska byla jakymsi vzorem, respektovanym ale ferovym sefem. A zobrazeni pracovniho nasazeni a oddani praci postav, mi nastavilo zivotni deformaci (fakt nemam life-balance). Inu utekl jsem brzy z rodine baziny a zacal bojovat svou vlastni cestu. Nejsem novinar ale nosim kosili a jeansy. Vic soukromi netreba prozrazovat, snad jen to, ze jsem v urcitem genezivnim chapani dosahl sve reakce.