Redakce

52%

Články 4

Na Nově se bude tančit. Komediální seriál natočí hitmaker Vejdělek
Seriály23. 10. 2023
Na Nově se bude tančit. Komediální seriál natočí hitmaker Vejdělek

Nový osmidílný komediální seriál Taneční začal pro TV Nova natáčet režisér Jiří Vejdělek. V hlavních rolích manželského páru stojícího před zásadní vztahovou proměnou se objeví Jitka Ježková a Saša Rašilov. Ty doplní Daniela Kolářová, Roman Zach, Hana Vagnerová, Dana Batulková a další.

Recenze: Můj vysvlečenej deník
Recenze26. 4. 2012
Recenze: Můj vysvlečenej deník

Filmová adaptace knižního bestselleru o "jedné praštěné sedmnáctileté holce" vyprávěná z jejího pohledu... Mnoho, mnoho měsíců jsem nezažil, aby mi sledování filmu bylo tak nepříjemné. Od dvacáté minuty jsem uvažoval, že odejdu z kina (což jsem nejméně 10 let neudělal), protože mi bylo jasné, že se příběh nerozjede a nezačne nikam směřovat, zápletky nezačnou dávat smysl, postavy nezačnou být prokreslené a sympatické. Nespletl jsem se. Jen jsem se domníval, že třeba uvidím full frontal některého z těch hezkých mladých děvčat, ale mýlil jsem se.

Roman Zach: Budu krotit zlou ženu a užiju si to!
Téma10. 6. 2011
Roman Zach: Budu krotit zlou ženu a užiju si to!

Ústí nad Labem /EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR/ – Na 3,5 milionu Kč pro nemocné děti chce získat benefice Běh pro život na více místech ČR. Ač je to již 4. ročník, v Ústí bude poprvé. V sobotu 11. června tak může pomoci kdokoli: stačí uběhnout či ujít čtyřkilometrovou trasu centrem Ústí. O pomoci a mnohém dalším jsme si povídali s patronem akce Romanem Zachem (ročník 1973). S hercem, který působil v Ústí v Činoherním studiu do roku 2007. Byl zde i skvělý Hamlet, hrál ovšem také v televizních seriálech Redakce, Ordinace v růžové zahradě, Zázraky života či Proč bychom se netopili.

Ženy v pokušení válcují kina, dosáhnou na milion diváků?
Filmy31. 3. 2010
Ženy v pokušení válcují kina, dosáhnou na milion diváků?

Za necelé dva týdny vidělo novinku režiséra Jiřího Vejdělka už čtvrt milionu diváků! Ženy v pokušení si tak udržují mírný náskok před loňským absolutním hitem, komedií Líbáš jako Bůh, která se dostala přes hranici devíti set tisíc návštěvníků. "Líbáš jako Bůh ale mělo mimořádně dobrý třetí týden a ten nás teprve čeká," odpovídá Vejdělek na otázku, zda se po Vratných lahvích dočkáme v kinech dalšího českého milionáře. Úspěšný tvůrce navíc prozrazuje, o čem bude volné pokračování Muži v naději, jaké další projekty chystá a také to, že je autorem prvního trezorového komerčního seriálu u nás.