Kameňák 4

22%

Komentáře a recenze 48

Dle počtu bodů
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
1.5
Proč se to všechno furt opakuje??? Je to už o ničem a nezaslouží si to ani o trošilililičku lepší hodnocení. Možná, že se člověk občas zasměje, ale to navynahradí ty ostatní hrůzy. Podle mě ze série Kameňáku stačí bohatě první dva díly, pak už je to o ničem a většinově o hodně starých vtipech.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
2
Všechny 3 předešlé díly mám hodně rád. Beru to jako takovou českou klasiku. Zdeňka Trošku sice moc nemusím, ale Kameňák jsem bral, jako jeho nejpovedenější dílo. Myslím, že i Troška musí být překvapen a určitě i pěkně nas*anej, když viděl tuhle slátaninu plnou sto let starých, trapných fórů, které rozesmějí tak děti na úrovni prvního stupně základních škol. Kazí to akorát pověst, i když ne úplně úspěšných dílů tady na csfd. Já je beru jako úspěšné, a proto jsem velice zklamán.
roque
roque
2 923 bodů
0
Tento film se pokouší navázat na trilogii Kameňák od Trošky, ale je to totální propadák. Blbost největší, na kterou ani nestojí za to se dívat. U většiny filmů by bylo dobré dodržovat zásadu třikrát a dost. U tohoto filmu to tedy platí stoprocentně.
  • vůbec není vtipné je až trapné
hp24
2 833 bodů
2.5
Paradoxne asi nejpovedenejsi z Kamenaku, i kdyz uz bez Trosky (krome vtipne vlozene upoutavky vlozene do filmu v podobe plakatu na Babovresky 7). Kazdopadne jsem si pockal na televizni uvedeni, za takove filmy nehodlam davat predrazene vstupne. Konec filmu ovsem zkazil to relativne dobre hodnoceni...
sixmonsters
sixmonsters
2 756 bodů
2
Uteklo to celkem rychle. Asi proto, že jsem si pořád říkal "dobrý, a dál?"
miza
miza
2 336 bodů
0.5
Tak to je úplná hrůza a blbost.Kde se poděl český humor?Asi se hluboko zakopal a bude čekat na něco nového od pana Trošky aby nás zase opět pobavil.Věřím,že to dlouho nebude čekat v té hluboké díře.
LenkaVL
LenkaVL
2 331 bodů
10
Tak tento film je tedy kardinální
  • blbost
  • není vtipné
  • postrádá dobrou myšlenku
tomlery
tomlery
2 141 bodů
0.5
Kameňák nebyl nikdy točen cíleně jako celovečerní veledílo. Pokud ano, pak je asi něco špatně, ale jistě byl tento film točen za účelem pobavení a myslím, že cíl byl splněn. Alespoň u prvního dílu určitě! První díl z celé série je naprosto nejlepší a pak jak už to bývá, to jde do kytek úplně. Možná je to tím, že tento díl už netočil Troška. Nějak nechápu ostatní komentáře, jak se obouvání do Trosky, a přitom ten s tímto filmem nemá vůbec nic společného. Jinak samozřejmě neskutečný paskvil.
Linhi
Linhi
1 324 bodů
2
Kouknul jsem na to ze zvědavosti, je pravda že jsem se opravdu párkrát docela zasmál, hlavně cikáni byli dobrý. Co bych dal jako další bezváznamný plus je to, že to neni takovy softporno jako za Trošky.... a to je asi tak všechno.
Jakub.Selesi
Jakub.Selesi
1 166 bodů
0.5
Je na tom poznat že už to nedělal pan Troška, je použit odlišný náhled na celý příběh a film tímto dost ztrácí. Možná měly požádat pana Trošku o pomoc, aby se tento film, nějak umístil.
  • tu a tam se ještě zasmějete (to je tak vše)
  • je tu hodně znát režie a nesedí mnoho detailů
  • snaha o humor při scénách, kdy se tam vůbec nehodí
  • konec připomíná Kill Billa