Hledá se Dory

72%

Komentáře a recenze 62

Dle počtu bodů
Jonák
Jonák
1 689 bodů
10
Troufám si říci, že možná i lepší než Hledá se Nemo. Velmi se mi líbil propracovaný děj v kombinaci se super pixarovskou kvalitou. Animák, který ve člověku opravdu vyvolá různé emoce - místy smutné, jindy šťastné, napínavé. Vysoce kvalitní snímek po všech strnánkách, osobně nemám co vytknout. 10/10, jednoznačně doporučuji.
TheSompeque
TheSompeque
1 554 bodů
6
Slabší sequel, místy až depresivní, nesplnil očekávání jako např. Úžasňákovi 2. Příběh je o rodičích Dory, proč je taková, jakou ji známe. Jasně, je to opět barevné, autobusák Rejnok se opět objeví, ale celkově se to nepovedlo tak, jak mohlo. Bohužel. Ale furt dobrá komedie.
Nevka
Nevka
1 503 bodů
8
Dle mého mínění důstojné pokračování. Rybičky jsou fajn a Dory to těch 103 minut utáhne. Příběh ničím větším nepřekvapí, ale stojí na pěkné animaci a dobrých vtipech (Marek Eben - potažmo Sigourney Weaver jsou super - dokonce bych řekl, že český dabing potěší). Konec byl na můj vkus trošku ujetý, ale to se tak trochu dalo čekat.
davsuch
davsuch
1 057 bodů
8
Velmi povedený film, který skvěle navázal na Hledá se Nemo. Povedlo se zachovat napínavý děj se zajímavou zápletkou. Ztvárnění je také super. Myslím si, že pod dlouhé době jeden z nejlepších filmů co je možné vidět.
  • napínavý příběh
  • udržení standardu jako pokračování Hledá se Nemo (dvojky bývají děsné)
  • skvělá pointa a námět
  • skvělá animace
  • nic
Yancl
Yancl
1 020 bodů
6.5
Roztomilá pohádka alá Pixar, technicky vyšperkovaná, příběhově poutavá a hlavně o malinké rybce, co hledá svou rodinu, což se muselo uchytit i kdyby nechtělo. Pěkně se na to dívá, ale na mě osobně už je to moc "family" animák. Už jsem vyrostl z podobných typů a raději dám přednost filmům, co mají větší "boom". Dory je konkrétně cílená na menší publikum, kde se bude líbit ve všech ohledech.
Senkys57
Senkys57
973 bodů
8
Chvílema srdcervoucí koukat na to, jaký dětství malá Dory dřív zažívala, diváka to skoro dohnalo až k slzám... i když to není na stejné úrovni, jako Nemo, tak i tak to je moc hezký snímek a stojí za to se na to juknout
  • Cute Dory
Květka
Květka
711 bodů
10
Na Hleda se Dory jsem se nemohla jako spravny fanousek animaku dockat. Tento celovecerni film me ani trochu nezklamal. Rada jsem se dozvedela srdcervouci pribeh male Dory a jeji hledani rodicu. Bylo to dojemne, v jeden okamzik mi malem i ukapla slzicka. Krasa. Rada se na to podivam znovu. :)
Dazli
Dazli
653 bodů
8
Už jenom jak to začalo jsem byl rád, propojení mezi Hledá se Nemo bylo a vlastně by se to dalo napárovat na sebe jako jeden dlouhý film. Za mě spokojenost jen by jsem doporučoval dál už žádný pokračování nedělat. 4*
jajsemviktor_
jajsemviktor_
621 bodů
8
Podle mě dokonce i lepší než Nemo, perfektní animovaná pecka. Hledání rodičů pro mě emocionálně skvěle fungovalo. Pecka!
wtemplar
wtemplar
462 bodů
7
Obstojné pokračování Hledá se Nemo není tak dobré jako jeho předchůdce, ale i tak nabízí ten lepší průměr současné animované produkce. Místy je to možná lehce depresivní či temné, ale na závěr se šťastným koncem.
  • chobotnice = kdykoliv je na scéně, tak je je o dobrou zábavu postaráno
  • ostatní postavy nejsou tolik zajímavé