Pozdravy ze spermabanky

65%
Pozdravy ze spermabanky
Plakát traileru

David Wozniak patří mezi armádu singles, táhne mu na čtyřicet, životem se protlouká v mikině a teniskách a nechybí mu vlastně nic kromě zodpovědnosti a jakýchkoliv ambicí. Leckterý našamponovaný kravaťák by ho jednoduše označil za „lůzra“ a souhlasily by i všechny jeho bývalé přítelkyně. Ale pokud si vzpomeneme na pořekadlo „Odříkaného chleba největší krajíc“, na Davida teď čeká doslova celá pekárna. Zjistí totiž, že je biologickým otcem 533 dětí. Ano, 533. Slovy Pětsettřicettři. Před 20 lety daroval za peníze sperma a jeho spermabanka mu teď posílá velmi zajímavé úroky. Všechny jeho děti navíc teď požadují odtajnění identity svého biologického otce. Utéct, přestěhovat se, změnit si jméno, nebrat telefony, neotvírat dveře. Běžná řešení David kupodivu zavrhne. Namísto toho se ve slabé chvilce rozhodne vykašlat se na rady svého právníka a otevře Pandořinu skříňku - obálku s fotkami a životopisy svých čerstvě dospělých dětí a rozhodne se je potají poznat. Je to dobrý nebo špatný nápad? Každopádně hodně zábavný nápad!



Režie:
Hudba:

Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Nápad natočit film o super Honičovi,který se skrz nešťastnou náhodu stane otcem 533 mohl vzniknout opravdu jen v hlavě totální zvrhlíka. Tak s tímto názorem jsem k filmu přistupoval. Ale výsledek byl úplně jinde mé očekávání. Pozdravy ze spermabanky je velmi milý film,který skvěle skloubil drama s komedii a opět vám zvedne náladu a zahřeje na duši. Vince Vaughn je v dobré formě a tato role mu sedla jako žádná jiná před tím.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
8
Může mít někdo 533 děti a další na cestě? Možné to je, jak vypráví tento příběh o chlapíkovi, který když se to dozví, se s tím musí nějak životně poprat. Příběh je brán svým způsobem vážně, avšak s nadhledem a čirou úsměvností. Komedie to vyloženě není, ale svou nadsázkou nad danou skutečností umí pobavit. Těžko říct, jestli by tam neměla být navíc vsazena hodnotnější romantika a na samém konci o něco větší emoční důraz, ale i tak snímek zanechá vcelku příjemný filmový zážitek. Příběh má patřičnou hloubku v zájmu věci, hlavně co se týče obsahové stránky. Hlavní postava, kterou výborně ztvárnil Vince Vaughn, vzbuzuje sympatie a důvěryhodnost. Snímek zkrátka má potenciál a jako ryze odpočinkový film plně zaujme.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Vaugh tak jak ho mám rád, navíc Pratt mu dobře přicmrndává...Jo není to žádný zázrak, ale tentokrát mi ty ingredience fakt sedly. Navíc jsem celkem zvědavý na Scottův festivalověji pojatější originál. 7/10

Dodatečné informace

Původní název:
The Delivery Man (více)
  • USA Pozdravy ze spermabanky
  • USA The Delivery Man
Premiéra v ČR:
28. 11. 2013
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
26 mil. USD
Tržby:
51,16 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Pozdravy ze spermabanky je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch