Hunger Games: Síla vzdoru - 2. část

66%

Komentáře a recenze 71

Dle počtu bodů
Vitouch
165 bodů
6
Celkem zklamání. Film byl jak nějaká akční bojovka, úplně to ztratilo to kouzlo předchozích dílů.
vojta-kortus
158 bodů
7
První část byla tak protáhlá a nezáživná. Za to druhá část byla v tak krátkým intervalu plná spousty dějů a zase jiné mi tam dost chyběli. Dělo se toho tam dost, že jsem si místy říkala, kdy se jako Peeta stačil vzpamatovat? Jak to, že to zase vzdává a Kathnis mu dává šanci. A celé to řešení jestli si Kathnis vybere Peetu nebo Hurikána. Na to, že to byl poslední díl , tak mi ve filmu stále zůstává spousta nezodpovězených otázek. Za to některé děje byly dost průhledné např. že Fínik umře, že Kathnis zabije prezidentku a ne Snowa. Ale, co mě opravdu naštvalo byl konec. Ano sice si někteří řeknou, že to byl dobrý konec, ale pro mě ne. Jsem z posledního dílu velice zklamaná. Podle mého měla Kathnis z posledních sil zabít Snowa a dobít Capitol. Měla zemřít a tím by dohadování Peety a Hurikána bylo vyřešený.
anytsirk
119 bodů
5
Zklamání...po přečtení knihy jsem od filmu čekala víc.
Lady Adel
118 bodů
8
důstojné vyvrcholení série, která ztrácela dech. Katniss je v závěru ta správňácká bad ass a nejdou pro nečekaný manévr daleko. Spokojenost a jen zdvižený prst producentům za roztržení posledního dílu. Ano, chápu...ale proboha !!!
Lipi4
Lipi4
89 bodů
3.5
Tento film byla úplná zbytečnost .. třetí kniha nikdy neměla být rozdělena
k.skodakova
51 bodů
5
Nic moc...díly předešlé jsou lepší.
zuzankalles
zuzankalles
24 bodů
4.5
Čekala jsem že to bude lepší, jsem trochu zklamaná, ale jinak to bylo super.
  • už to nebude mít jiné díly
kachnapult
21 bodů
2.5
Asi nejslabší díl z celé řada.
  • akční scény
  • 3D efekty
  • slabý děj
Mufalda
Mufalda
18 bodů
10
Stephen King o knize, podle, které je film natočen, řekl, že je jako droga, že se od ní nemohl odtrhnout. Musím s ním souhlasit i v případě filmu. Ovšem co mě nejvíce dostalo je úplný konec . U Hunger games je konec tak moc otevřený, že každý může mít svou vlastní teorii a žádný nápad se nebude opakovat. Doporučuji:-) Ale pusťte si raději všechny díly:-)
Ladyreb
13 bodů
8
Film nic extra překvapivého, ovšem knihy se to poměrně drželo.