Partysaurus Rex

74%
Partysaurus Rex
Plakát traileru

Nová majitelka hraček holčička Bonnie nás vezme do svého vodního království. Rex se poprvé zúčastní koupání a seznámí se zde s řadou koupelnových hraček. Když jste koupelnová hračka, je váš čas na hraní velmi intenzivní, je to jako večírek. Ovšem, když se voda vypustí, nemůžete se hýbat. Jste bezradní. Je to žalostné. Nu a jelikož je Rex jedinou hračkou s končetinami, může je použít k tomu, aby se voda zase doplnila a večírek pokračoval. Na diváky tak čeká divoká voda s nutnou dávkou bublinek. Ve tmě zářící hračky se představí v roli laserové šou a na své si přijde i převrácený cedník.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Partysaurus Rex patří mezi kraťase,které jsem viděl na programu Disney Channel kde vyplňovaly pauzy mezi pořady. Jak už název napovídá jedná se o krátké animované snímky ze světa Toy Story. I přes svou krátkou délku se jedná o zábavnou a trefnou podívanou,která je častokrát kvalitnější než všechny pořady vysílané na DCH.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Další z řady kraťasů, které se vyrojily po třetím TS. Tohle je zase takový neurážející průměr. A vlastně asi poprvé, kdy se tady hlavní hrdinové jen tak mihnou.
Jonák
Jonák
1 683 bodů
8
Partysaurs rex je skvělý, 7 minutový krátkometrážní film, který nadche každého fanouška Toy Story. Tento snímek ze série Toy Story Toons, jejiž krátké epizody byly ať už jako bonusy na DVD, tak také běželi v TV. Kvalitní animace a děj, který vyjímečně netočí kolem hlavních postav - hraček je zajímavý.
  • Super bonus

Dodatečné informace

Původní název:
Partysaurus Rex (více)
  • USA Partysaurus Rex
  • USA Krátké příběhy hraček: Partysaurus Rex
  • USA Non c'è festa senza Rex
  • USA Rex le Roi de la Fête
  • USA Rex, le Roi de la Fête
  • USA Toy Story Toons: Fiestasaurio Rex
  • USA Toy Story Toons - Partysaurus Rex
Premiéra v ČR:
14. 6. 2022
Země původu:
USA
Čeština:
Partysaurus Rex je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch