Podfukáři

77%

Komentáře a recenze 55

Dle počtu bodů
Terezie_Terez
Terezie_Terez
475 bodů
8
Velice zajímavý film zobrazující skrytou tvář magie. Snímek je zajímavý, zábavný a originální. Nejde nedoporučit
baranovakova6
baranovakova6
445 bodů
6.5
Bohuzel jsem jednicku videla az po tom, co jsem byla v kine na dvojce. Zdarile tema pro film, akorat teda nebyl film tak uzasny jako dvojka. Ale zase v jednicce jsem se dozvedela okolnosti, ktere vedli ke dvojce a konecne mi to vse zacalo davat smysl. Kdybych videla jednicku a pote dvojku myslim ze bych byla ze dvojky uplne hotova a jako ze jsem byla. V jednicce jsem mela hold pocit ze mi to konecne dava smysl...
TemnýProrok
TemnýProrok
336 bodů
7
Kdo ve filmu o partičce moderních kouzelníků čekal férovou hru s logikou a bez iluzí bude zklamán :-) Tohle není fér od první minuty snímku! Ale přitom je to velmi efektní, kdy si kamera hraje a poletuje všude možně a až překvapivě zábavně přímočaré. Přeci jen vysvětlovat nám bude vše "božský" Morgan Freeman, jako v každém jeho filmu.
martek
325 bodů
10
Už dlouho jsem se tak netěšila na vyřešení finální záhady a pak, že kouzla neexistují. Byla to opravdu velká a zábavná show pro lidi, kteří mají rádi magii a zábavu. Vydržet až do konce titulků, bonusová scéna...teda alespoň v SE verzi
kominice
205 bodů
7.5
Koukatelný film. Děj zaujme, udrží pozornost diváka, zápletka jako taková nutí až do konce přemýšlet.
catherineduboise
185 bodů
7
Dle mého názoru velmi, velmi příjemná oddychovka. Možná chybí hlavní tahoun, i když mám osobně ráda Woodyho Harrelsona, Marka Ruffala i Islu Fisher - ani jeden z nich film neutáhnou. Velmi příjemným překvapením je Jesse Eisenberg, protože jsem ho doposud moc nemusela, ale tady je fajn.
Gvendolina
149 bodů
8
Je to taková svěží komediální oddechovka plná poměrně dost sympatických lidí. Rozhodně to má hodně zajímavou myšlenku. Za mě by to sice nemuselo být až tak velkolepé co do masivnosti jednotlivých kouzelnických show, více by vynikli jednotlivé momenty a tríčky ústředních hrdinů. Ale jo, těším se na dvojku.
vlastimil-burian
60 bodů
7.5
Velmi zajímavý film. Klobouk dolů. Doporučuji všem.
janmolek
janmolek
46 bodů
Skvelý film, videl som ho už 5x
Deadpool
Deadpool
45 bodů
8.5
Je to něco jiného než na co jsme zvyklí Je super jak se akčnost prolíná s kouzlením. Je tam sice pár věcí co se nemohou stát, ale je to konec konců o kouzelnících, tak co jiného čekat.